Sport > Fudbal

Zvezda dobila rivale za JESEN U EVROPI, Borjan bez dileme: MORAMO U PLEJ-OF za Ligu šampiona

Golman šampiona se ne slaže sa ocenom da su crveno-beli dobili lake rivale

Autor: Tanjug

18/07/2022 > 14:29

podeli vest:

Zvezda dobila rivale za JESEN U EVROPI, Borjan bez dileme: MORAMO U PLEJ-OF za Ligu šampiona
Foto: screenshot


Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv pobednika duela između Pjunika iz Jermenije i Didelanža iz Luksemburga u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Foto: Starsport

 

Pjunik će u prvom meču 2. kola kvalifikacija za elitno takmičenje sutra dočekati Didelanž, a ko će na megdan šampionu Srbije biće poznato posle revanša 26. jula u Luksemburgu.

Crvena zvezda biće domaćin u prvom meču trećeg kola kvalfikacija koji će na programu biti 2. ili 3. avgusta, dok će revanš biti sedam dana kasnije.

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je za Tanjug da on i njegovi saigrači moraju u plej-of Lige šampiona, bez obzira na to ko će im biti rival u 3. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje. On se ne slaže sa ocenom da su crveno-beli dobili lake rivale.

Znamo šta nam je činiti ko god da nam bude protivnik u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nema tu lakih protivnika, svi se borimo za plasman u elitno takmičenje i mesto među najboljim timovima Evrope. Maksimalno ćemo pristupiti tom dvomeču i moramo da se plasiramo u plej-of - izjavio je Borjan za Tanjug.

 

Golman petostrukog uzastopnog prvaka Srbije nada se velikoj podršci sa tribina na evropskoj premijeri 2. ili 3. avgusta.

- Dobro je što se prva utakmica igra na Marakani. Očekujem veliku podršku naših navijača i nadam se da će stadion biti pun - rekao je Borjan.

Ostavite komentar