Sport > Košarka

Zakopane RATNE SEKIRE Partizana i Reala na RUČKU u elitnom restoranu u Beogradu

Čelnici dva kluba u prijateljskoj atmosferi dočekuju večerašnji meč

Izvor: K1info/telegraf.rs

02/05/2023 > 15:51

podeli vest:

Zakopane RATNE SEKIRE Partizana i Reala na RUČKU u elitnom restoranu u Beogradu
Foto: printscreen Twitter/PartizanBC


Košarkaši Partizana i Reala odigraće od 20.30 sati treći meč plej-ofa Evrolige, a da li će to biti i poslednji, saznaćemo nakon utakmice.

Crno-beli će dočekati "Kraljevski klub" u grotlu Arene pred 20.000 Grobara, a očekuje se da atmosfera bude paklena i da igračima Reala neće biti nimalo prijatno u najvećoj hali na Balkanu.

Razlog je ponašanje igrača Reala na kraju druge utakmice, kada su inicirali masovnu tuču, posle koje su za ovaj meč suspendovani Kevin Panter i Matijas Lesor.

Ipak, čelnici Partizana apelovali su da se situacija smiri i da navijači ispoštuju Real. U tome su se posebno istakli trener Željko Obradović i predsednik kluba Ostoja Mijailović, istakavši da ih je Real ugostio prijateljski i da žele da uzvrate istom merom.

U prilog tome čelnici Partizana organizovali su zajednički ručak sa delegacijom Reala u jednom od najpoznatijih restorana u Beogradu.

Partizan su predstavljali Ostoja Mijailović i Zoran Savić, a Real predsednik košarkaške sekcije Huan Karlos Sančez, kao i legenda kluba Felipe Rejes. Oni su oko vrata imali šalove na kojima su i grbovi Reala i Partizana.

Oni su istakli da su uz srdačan razgovor razmenjeni i pokloni.

Da li će se ovim ručkom zakopati i ratne sekire i da li će uticati da navijači Partizana ne budu neprijateljski nastrojeni prema gostima, videćemo oko 20.30 kada u Areni počne utakmica.

 

Ostavite komentar