Sport > Košarka

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Dugovi Partizana su sanirani! Cilj je četvrtfinale Evrolige i titula u ABA ligi!

Ciljevi Partizana su četvrtfinale Evrolige i titula ABA

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

24/09/2024 > 21:00

podeli vest:

OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ: Dugovi Partizana su sanirani! Cilj je četvrtfinale Evrolige i titula u ABA ligi!
Foto: Starsport


Košarkaški klub Partizan održao je redovnu sednicu Skupštine na kojoj je objavljeno da su sanirani dugovi nasleđeni 2017. godine, a ujedno otkriveni i sportski ciljevi u novoj sezoni.

Saopštenje sa Partizanovog zvaničnog sajta prenosimo u celosti…

- U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan. Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24.

Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan, predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Foto: ATA Images

 

Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.

Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan.

Ostvarenje jednog od poslovnih ciljeva je sa delegatima Skupštine i članovima Upravnog odbora podelio predsednik Partizana, Ostoja Mijailović:

- Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro - poručio je Mijailović.

Foto: ATA Images

 

Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije ‘Dobro pamtim sve’, o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i pptpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar