Sport > Košarka

JOKIĆ U CENTRU PAŽNJE: Pobeda Mege MIS protiv Dubaija privukla veliku pažnju na GLOBALNOM NIVOU!

Pored terena, imali su čast da ugoste trostrukog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića, Darija Šarića i Vlatka Čančara, kao i vlasnike Denvera

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

07/10/2024 > 23:45

podeli vest:

JOKIĆ U CENTRU PAŽNJE: Pobeda Mege MIS protiv Dubaija privukla veliku pažnju na GLOBALNOM NIVOU!
Foto: ABA League/Dragana Stjepanović


Košarkaši Mege MIS u subotu su na gostovanju savladali ekipu Dubaija u okviru trećeg kola Aba lige. 

Meč naše ekipe gledao je i njen nekadašnji član Nikola Jokić koji se sa Denverom nalazio na turneji. 

Nema sumjnje da je on svakako privukao najveću pažnju javnosti, ali i ostale poznate face iz Kolorada koje su prisustvovale utakmici.

Ovim povodom oglasio se i KK Mega MIS saopštenjem.

Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

 

- Subotnja utakmica je na najbolji način potvrdila posvećenost naše organizacije ka unapređenju globalnog profila lige i isticanju neverovatnog talenta unutar nje. Uzbudljiva pobeda Mega MIS-a nad Dubai basket, u trećem kolu ABA lige privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ličnosti iz sveta košarke.

Pored terena, imali smo čast da ugostimo trostrukog MVP-a NBA lige Nikolu Jokića, Darija Šarića i Vlatka Čančara, kao i vlasnike Denver Nuggetsa, Stenlija i Džoša Krenkea. Takođe, utakmica je okupila impresivan niz eminentnih ličnosti iz sveta kosarke: Kelvina Buta, generalnog menadžera Nuggetsa, Sergeja Kuščenka, predsednika VTB lige i bivšeg predsednika CSKA; Jordija Bertomeua, bivšeg predsednika Evrolige; Larija Kestelmana, vlasnika australijske NBL; glavnog operativca lige Nikolu Milivojevića; i košarkaške legende Antonela Rivu i Fadija El Katiba, predstavnike italijanske i azijske košarke.

Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

 

Jako nam je drago da je ova utakmica na poseban način stavila ABA ligu u centar pažnje, istovremeno potvrđujući naše prisustvo na globalnoj sceni, te postavljajući nove standarde za globalnu popularnost i prepoznatljivost malog velikog kluba - navodi se u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar