Sport > Ostali sportovi

Kik-boks reprezentacija Srbije počela pripreme za Evropsko prenstvo!

Srbiju su u Finskoj predstavljali Damir Sejdija i Anđela Mladenović

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

16/10/2024 > 18:29

podeli vest:

Kik-boks reprezentacija Srbije počela pripreme za Evropsko prenstvo!
Foto: Kik-boks savez Srbije


Kik-boks reprezentacija Srbije započela je pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1. do 10. novembra održava u Atini. Selektor Siniša Vladimirović sa još šestoricom trenera u stručnom štabu na Kopaoniku će raditi sa 30 naših takmičara.

- Počeli smo sa treninzima i najvažnije će biti da nas mimoiđu povrede kako bismo u ponom kapacitetu mogli da uradimo sve ono što je planirano - počeo je priču Vladimirović i potom dodao:

- Umereni smo optimisti, jer smo se nedavno vratili iz Helsinkija, gde smo boravili na poziv kik-boks federacije Finske. Naših dvoje takmičara učestvovalo je na jednoj njihovoj veoma kvalitetnoj reviji koja im je poslužila kao kontrolno takmičenje upravo pred šampionat Evrope u Grčkoj.

Srbiju su u Finskoj predstavljali Damir Sejdija i Anđela Mladenović:

- Uopšte nismo imali naivne protivnike. Damir Sejdija je radio borbu protiv aktuelnog prvaka sveta u ful-kontaktu do 63,5 kilograma, koja inače nije njegova kategorija. Odradio je odličan meč, a po mom mišljenju njegov protivnik je imao veliku naklonost sudija i samo to je bio razlog poraza. Uprkos tome, prikazao je dobru formu.  Anđela Mladenović je takođe izgubila, ali se u sve tri runde vodila dobra i ravnopravna borba. I ona je ostavila veoma dobar utisak i potrebno će biti samo još neke nijanse da poporavi kako bi bila potpuno spremna za prdstojeće prvenstvo Evrope - zaključio je Vladimirović.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar