Sport > Tenis

SRAMOTA u svetu BELOG SPORTA! DEJVIS KUP obrisao snimak ĐOKOVIĆA i ekipe uz “VESELI SE SPRSKI RODE”

Očigledno da su taktovi ove rodoljubive pesme zasmetali mnogima u regionu

Izvor: K1info/Sportal.rs

24/11/2023 > 23:03

podeli vest:

SRAMOTA u svetu BELOG SPORTA! DEJVIS KUP obrisao snimak ĐOKOVIĆA i ekipe uz “VESELI SE SPRSKI RODE”
Foto: Tanjug/AP Photo


Sramota! Reč koja najbolje opisuje situaciju koja je uzdrmala beli sport zbog rodoljubive pesme "Veseli se srpski rode", uz koju su naši reprezentativci izašli na megdan Velikoj Britaniji u okviru Dejvis kupa.

Očigledno da su taktovi ove pesme zasmetali mnogima u regionu.

Usledili su pritisci na organizatore turnira od strane TS tzv. Kosova, nakon čega je video sa predstavljanja naše reprezentacije uz pomenutu numeru obrisani.

 

 

Nakon što je reagovao jedan crnogorski političar i to tako što je žestoko prozvao Novaka Đokovića, sada su glasovi stigli i sa samoproglašenog Kosova.

Jedan od najpoznatijih tamošnjih profila na društvenoj mreži "X", "kos_data" osvrnuo se na sam početak susreta i predstavljanje srpskih tenisera.

Pesma koju izvodi Danica Crnogorčević je očigledno i te kako zasmetala mnogima, a navodi se i da je popularna među "ultranacionalistima".

- Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz srpsku pesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pesma je popularna među srpskim ultranacionalistima - stoji uz video snimak na kom je predstavljanje srpskog tima u Malagi. 

Očigledno su ovi pritisci urodili plodom i snimak sa predstavljanja naše reprezentacije je na kraju obrisan sa zvaničnog profila Dejvis kupa.

Ostavite komentar