Sport > Tenis

JOŠ JEDAN VELIKI MALER NA ROLAN GAROSU! Evo koja mlada SRPKINJA se povredila na terenu, sve je podsetilo na NOLETOV MEČ

Ogromna drama i borba u tri seta

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

05/06/2024 > 15:55

podeli vest:

JOŠ JEDAN VELIKI MALER NA ROLAN GAROSU! Evo koja mlada SRPKINJA se povredila na terenu, sve je podsetilo na NOLETOV MEČ
Foto: Printscreen youtube/Nova S


Mlada srpska teniserka, Teodora Kostović koja se takmičila u konkurenciji juniorki, poražena je od prvog nosioca, Renate Jamrihove na turniru nakon ogromne drame i borbe u tri seta.

Sve je podsetilo na Noletov meč protiv Serundola, jer se i ona tokom duela povredila, ali nažalost ishod nije bio povoljan - 1:2 (0:6, 6:3, 6:4).

Krenulo je fenomenalno po Teodoru, koja je prvi set odigrala kao da se nalazi na WTA turu godinama. Sjajni udarci nisu dozvolili prvom nosiocu, Renati Jamrihovoj da se uopšte razigra.

Stoga je prvi set doneo gotovo neverovatnih 6:0 i nadu da bi Srbija mogla da ima predstavicu i u samoj završnici Rolan Garosa.

Međutim, drugi set je bio prekretnica, jer se nažalost i Teodora, baš kao i naš Nole, povredila! Zvala je doktore da asistiraju, dobila je masažu naša juniorka, ali su bolovi bili prejaki.

Rivalka je to iskoristila da povede sa 5:1, posle čega je Teodora uspela da vrati jedan brejk i da pristigne na 5:3, no drugi nije mogla i dobili smo izjednačenje u setovima.

Kada je reč o trećem setu, bilo je jasno da Kostovićeva ima mnogo problema sa povredom. U jednom trenutku prišla je tribinama i gotovo jecajući rekla “Mnogo me boli”.

Prvi nosilac, Jamrihova je to maksimalno koristila. Napravila je dva brejka na početku trećeg seta i zatim otišla na 3:0.

Ali kao da je tada duh Novaka Đokovića ušao u Teodoru Kostović! Srpkinja je stigla do izjednačenja sa 4:4, borila se kao lavica za svaku lopticu i svaki poen.

Međutim, usledio je jako slab gem u kojem je Jamrihova uspela da ponovo napravi brejk na Teodorin servis i tako dođe do situacije da servira za pobedu.

To je i učinila i uspela da se plasira u četvrtfinale.

Ostavite komentar