Sport > Tenis

NADAL završio KARIJERU! Pogledajte emotivan VIDEO i poruku na ćirilici

Teniser ide u penziju

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/10/2024 > 11:40

podeli vest:

NADAL završio KARIJERU! Pogledajte emotivan VIDEO i poruku na ćirilici
Foto: AP Photo/Manu Fernandez


Španski teniser Rafael Nadal objavio je emotivan video u kom je poručio da ide u penziju i da se povlači iz profesionalnog tenisa

Legendarni teniser odlučio je da okonča svoju tenisku karijeru koja je obilovala sjajnim rezultatima, a on je  zvanično svsrtan među najboljim teniserima svih vremena!

- Pozdrav svima. Ovde sam kako bih vas obavestio da završavam profesionalnu karijeru. Realnost je da su iza mene neke teške godine, posebno poslednje dve. Mislim da nisam mogao da igram bez limitacija. Ovo je naravno teška odluka, za koju mi je bilo potrebno određeno vreme da je donesem. Ali, u životu sve ima početak i kraj i mislim da je ovo pravo vreme da završim karijeru koja je bila dugačka i mnogo uspešnija nego što sam ikada mogao da zamislim - rekao je Nadal u objavi, pa dodao:

- Veoma sam uzbuđen što će mi poslednji turnir biti finale Dejvis kupa gde ću predstavljati svoju zemlju. Mislim da sam obrnuo ceo krug, jer mi je jedan od prvih uspeha u karijeri bilo igranje u finalu Dejvis kupa u Sevilji 2004. godine. Osećam se veoma, veoma srećnim zbog svih stvari koje sam doživeo. Želim da se zahvalim celoj teniskoj industriji. Svima koji su deo ovog sporta, svim svojim kolegama, posebno mojim najvećim rivalima. Proveo sam mnogo sati sa njima i proživeo mnogo trenutaka koje ću pamtiti ceo život - rekao je Španac.

Ono što je interesantno jeste da se legendarni Nadal u objavi na mreži X, zahvalio i na ćirilici, što je mnogo obradovalo ljubitelje tenisa iz Srbije!

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar