POZNATA PEVAČICA SE POVUKLA SA MUZIČKE SCENE "Bilo je užasno doneti takvu odluku"
Pevačicu i dalje zovu da nastzpa.
26.01.2025
BalkanBLAGO VAMA Ako ste rođeni u januaru ili februaru, evo zašto imate veće šanse da postanete poznati!
Nedavne studije i statistike ukazuju na zanimljiv trend – osobe rođene u prvom mesecu godine često dostižu značajne uspehe u karijeri
23.01.2025
Horoskop"LAKŠE BI MI BILO DA SAM ODGOVORILA NA UDVARANJA" Milica Pavlović o poteškoćama u karijeri, pomenula i finansije
Pevačica ove godine planira tri koncerta i novi album.
15.01.2025
Balkan"NISAM IMALA NOVCA, ON JE SVRATIO KOD MOJIH RODITELJA" Ovaj muškarac je finansirao karijeru Aleksandre Radović
Pevačica je novac pozajmila, a zahvaljujući hitovima uspela je da ga vrati.
09.01.2025
BalkanBRAVO ZA VASU! Srpski plej počeo da briljira u dresu Šarlota
Vasilije Micić je nastavio sa dobrim igrama
21.12.2024
Košarka"OSEĆALA SAM OGROMAN TERET ZBOG PREDRASUDA" Seka Aleksić otvorila dušu o teškom periodu
Pevačica ispričala i kako ju je majčinstvo promenilo.
19.12.2024
BalkanKO SU NOVE MINISTARKE U VLADI SRBIJE? Evo šta je Vesićeva zamena po struci i gde je počela karijeru
Ovo su biografije novih ministarki u Vladi Srbije
10.12.2024
PolitikaPOLA VEKA ULEPŠAVA LOZNIČANKE: Frizerki Bobani koleginice poklonom poslale posebnu poruku, a želja im je samo jedna
Zahvalnost, divljenje i želje za Bobanin ulazak u novu deceniju života i rada.
07.12.2024
ReportažaHalid Bešlić u ekskluzivnoj ispovesti za "K1" o zdravstvenim problemima: Evo kako se rešio ALKOHOLA i CIGARETA (VIDEO)
Govorio je i o porodici i karijeri.
23.10.2024
Prvi RedNADAL završio KARIJERU! Pogledajte emotivan VIDEO i poruku na ćirilici
Teniser ide u penziju
10.10.2024
TenisŠta bi bilo da nije bilo povreda... Najmlađi MVP NBA lige ikada završio karijeru!
Američki košarkaš Derik Rouz završio karijeru
26.09.2024
KošarkaUMRO POZNATI KOŠARKAŠ (35) IZ REPUBLIKE SRPSKE!
Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni
20.09.2024
KošarkaPortugalac POČISTIO Rafu u Švedskoj! Nunjo Boržeš stigao do svoje prve titule u karijeri
Portugalac je pet puta oduzeo servis Špancu, dozvolivši dva brejka sa druge strane
21.07.2024
TenisŠampion zakucavanja završava karijeru! Legenda Klipersa rešila da je kraj
Grifin je 2009. godine izabran kao prvi pik na NBA draftu od strane Los Anđeles Klipersa
16.04.2024
KošarkaNOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO KADA ĆE DA ZAVRŠI KARIJERU!
Kada je dobio to pitanje na kraju intervjua, Novak nije dao konkretan odgovor
22.02.2024
TenisJarcu PRIZNANJE, a Vodoliji POZICIJA IZ SNOVA! Šta nam donosi 2024. godina kada je reč o POSLU i KARIJERI
Ako ste dugo želeli da promenite posao ili ste sanjali o unapređenju, vreme je da saznate kakve izglede vam zvezde zapravo obećavaju
09.01.2024
HoroskopO ovim stvarima NIKADA ne treba da RAZGOVARATE na poslu, narušiće vam REPUTACIJU
Sa kolegama njegujete prijateljske odnose, ali nikada ne zaboravite da ste na radnom mestu i da način komunikacije utiče na vašu reputaciju
19.11.2023
MozaikGlumica SOFIJA RAJOVIĆ o GLUMI i VODITELJSTVU: Sebe doživljavam kao Cecu iz "ISTINE I LAŽI", a u kvizu sam bila IKEBANA
Sofija je otkrila i da je nikada niko nije pozvao da snimi reklamu
08.11.2023
CelebrityŠKOTSKA testira RADNU NEDELJU od 4 dana i to u JAVNOM SEKTORU: Veruju da će RADNICI biti ZADOVOLJNIJI. Šta vi mislite?
Ranija istraživanja su pokazala da se čak 80 odsto radnika pozitivno izjasnilo o skraćenju radne nedelje
03.11.2023
Čuvarkuća