POSLEDNJI POZDRAV PRAJI Poznato kada će se održati komemoracija i sahrana Draženu Dalipagiću
Oglasili su se iz Košarkaškog saveza Srbije i otkrili detalje
26.01.2025
SudbineKUP RADIVOJA KORAĆA 2025. U NIŠU Tradicija se nastavlja! (FOTO)
Na završnom turniru Kupa Radivoj Korać u Nišu igraće Crvena zvezda, Partizan, Mega, FMP, Borac, Spartak, Vojvodina i Dunav
22.01.2025
KošarkaJA ĆU DULETU DA KUPIM KARTE Ostoja Mijailović nikad iskreniji - dao odgovore na pitanja koja sve zanimaju
Prvi čovek crno-belih dotakao se novih Partizanovih pojačanja, odnosa sa Zvezdom, ali i Duška Vujoševića
14.12.2024
KošarkaČOVIĆ POZVAO VUJOŠEVIĆA U KSS Evo šta kaže Pešić na to (VIDEO)
Vujošević i Čović prvi put su posle deset godina bili zajedno u jednoj emisiji, a tema je bilo mnogo.
12.12.2024
KošarkaKSS U GUBITKU! Više stotina miliona je u pitanju!
Pred novim čelnicima košarkaškog saveza su velike bitke...
05.11.2024
KošarkaSVETISLAV PEŠIĆ NIKAD ISKRENIJI: Više ne živim od košarke, ali ja živim za košarku!
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić osvrnuo se na razne aspekte svoje karijere u intervjuu koji je dao za NIN.
30.10.2024
KošarkaČović izdvojio JEDNU stvar kao PRIORITET Košarkaškog saveza Srbije!
Novi predsednik KSS Nebojša Čović govorio je danas za medije o planovima i prioritetima,
24.10.2024
KošarkaSADA I ZVANIČNO! Pešić ostaje selektor: "Nadam se da sam ispunio želju igrača"
Pešić je sa KSS potpisao ugovor do 30. septembra 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje
20.10.2024
KošarkaČović: Pičali smo sa Pešićem, nadamo se kontinuitetu! Ja sam za domaću profesionalnu ligu!
Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije dotakao se odmah i odnosa sa klupskom košarkom
02.10.2024
KošarkaČOVIĆ podneo ostavku čim je izabran!
Čović je danas jednoglasno na sednici Skupštine izabran za predsednika KSS
01.10.2024
KošarkaZVANIČNO! Nebojša Čović je novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije
On je na mestu predsednika KSS zamenio Predraga Danilovića
01.10.2024
KošarkaPEŠIĆ OSTAJE SELEKTOR SRBIJE?! Jedan razgovor je presudio!
Trofejni trener će i dalje sedeti na klupi Orlova
24.09.2024
KošarkaNEBOJŠA ČOVIĆ favorit za predsednika KSS
Skupštine o povlačenju, a četiri dana kasnije učinio je to i usmeno.
24.09.2024
KošarkaE, BRAVO - ako nam NOVI DRES ne pomogne, ništa neće: Ovo je nova OPREMA Orlova za MUNDOBASKET
Svetsko prvenstvo na programu je od 25. avgusta do 10. septembra, a domaćini su Filipini, Japan i Indonezija
21.05.2023
KošarkaDANILOVIĆ SE POJAVIO prvi put posle ispadanja Srbije sa EP u košarci, slavio ZLATO BASKETAŠA
Prvi čovek KSS-a ugostio je zlatne basketaše, bruku na Evrobasketu nije ni pomenuo
14.09.2022
Košarka