Goca Tržan o novoj sezoni emisije Ako progovorim: Čula se sa Jovanom i Željkom Joksimovićem, evo šta im je rekla (VIDEO)
Ugostila pop zvezde u prvim emisijama.
05.09.2024
Prvi RedOtkrivamo šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI K1 TELEVIZIJE! Ove jeseni imate OSAM razloga da ne menjate kanal!
Počela je nova sezona vaše omiljene K1 televizije, a evo šta ćete sve gledati bez stida
02.09.2024
SrbijaPRETI nam krah: DOKTOR Milošević otkrio kakve ZASTRAŠUJUĆE probleme imaju MUŠKARCI
Po mišljenju našeg poznatog urologa, doći će do smanjenja populacije
20.11.2022
SrbijaOČAJ i nemoć: GOCA TRŽAN otvorila DUŠU o bolestima ZAVISNOSTI
Roditelji prave greške iz najbolje namere
19.11.2022
CelebritySve mi dirajte, SAMO DETE NEMOJTE: Milica Dabović PROGOVORILA o tome zašto je TUŽILA MEDIJE
Medije sam tužila samo kada je u pitanju bilo moje dete - sve mi diraj, ali dete mi ne diraj
17.10.2022
CelebrityGoca Tržan: GREŠILA SAM, svašta sam radila, ALI TO NISAM
Pevačica je u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji odgovorila na insinuacije osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića
24.09.2022
CelebrityIspovest Goce Tržan: KAO da mi na ČELU piše RASPUŠTENICA i OLOŠ
Većina voli da zadire u tuđu privatnost, a da li postoji granica? U ovoj situaciji najviše su na udaru javne ličnosti.
19.09.2022
CelebrityZastrašujuće je to ŠTO SAM TRPELA na prvom Prajdu - Sara Jo o podršci LGBT populaciji
Pamtim ekstremni slučaj čoveka koji me je pratio, on je tačno gledao gde sam i šta radim da bi me negde susreo i nije mi uopše bilo prijatno
18.09.2022
Celebrity