Vesti > Srbija

Otkrivamo šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI K1 TELEVIZIJE! Ove jeseni imate OSAM razloga da ne menjate kanal!

Počela je nova sezona vaše omiljene K1 televizije, a evo šta ćete sve gledati bez stida

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

02/09/2024 > 15:16

podeli vest:

Otkrivamo šta vas očekuje u NOVOJ SEZONI K1 TELEVIZIJE! Ove jeseni imate OSAM razloga da ne menjate kanal!
Foto: K1info


Ovo je jesen za pamćenje u koju K1 televizija ulazi sa mnogo bogatog i sadržajnog programa! Kako kažu, dobre navike ne treba menjati, tako nastavljamo sa vama dobro poznatim i voljenim formatima. Dan počinjemo uz Uranak, šolju popodnevne kafe ispijamo uz dvojac emisije "Kec na jedaneset" i "Mi danas".

Već je vreme ručka? Kako drugačije da provedemo vreme ručka nego uz Sofru koji nam donosi pregršt recepta  za sva naša osetiljiva nepca. Fantastične priče stižu nam pravo iz "Prvog reda" koji verno prati domaće i regionalne zvezde šoubiz scene. Ni tu nije kraj, jer dan možete da završite opuštajući se uz zabavan tim emisije "Intrigantno". 

 

 

K1 televizija spremno dočekuje jesen, a stari dobro poznati formati zbog kojih nam je publika verna godinama unazad - jesu nezaobilzna emisija Goce Tržan "Ako progovrim", kao i sportska emisija "Indirektno" 

Dobrodošli u novu sezone K1 televizije! Gledaj bez stida! 

"Uranak" 

Gledaocima se danas u ponedeljak, drugog septembra u 7.25, dobro jutro iz studija "Uranak", najgledanijeg jutarnjeg programa na kablovskoj mreži, poželeti Jovana Joksimović. Svakog jutra u "Uranku", kao što ste i navikli, saznaćete sve najvažnije vesti, a najrelevantniji sagovornici na sve političke i društvene teme analiziraće aktuelne događaje. Presedan ove nedelje jeste taj što će Uranak trajati i u terminu emisije "Kec na jedanaest".

"Kec na jedanaest"

Posle "Uranka", radnim danima od 11.30, na programu je jedna od najgledanijih zabavnih emisija u zemlji "Kec na jedanaest". Uigran tandem - Boško Jakovljević i Jelena Helc  - u svom studiju razgovaraju sa gostima iz svih društvenih sfera – kulture, umetnosti, nauke, sporta... I u novoj sezoni, "Kec na jedanaest" u stalnoj postavci imaće i bend DženeriK1 koji će uživo izvoditi najveće domaće i strane hitove, a svakog dana na bini će sa njima biti i zvezde domaće muzičke scene.

 

 

"Sofra" 

 Fantastičnan program je tu i za vreme ručka. Jednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji. Saša Mišić, jedan od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora koji, svakog radnog dana, gledaocima približava tradicionalnu kuhinju sa modernim pristupom i otkriva nove tajne pravih kulinarskih majstora.
On je u Sr­bi­ju do­neo pun ko­fer zna­nja i zva­nja, ali je mo­rao da kre­ne iz po­čet­ka kao obi­čan ku­var.

"Prvi red" 

K1 televizija i ove jeseni nastavlja vaš omiljeni dnevni format “Prvi red“ u 14:30h svakog radnog dana, pre svega baziran na aktuelnim informacijama o svim sferama šoubiz sveta, sa dobropoznatim specijalima i ulogama poznatih, kao i komentarima na sve što se dešava na regionalnoj javnoj sceni.

 

"Mi danas"

Naravno, tu je ponovo i emisija "Mi danas", svakog radnog dana od 16:00 - 18:00, u kojoj Natalija Milosavljević i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova, sa relevantnim sagovornicima. 

"Intrigantno"

Tu nije kraj, emisija „Intrigantno“ još jedna je novina u programu K1 televizije koju ste zavoleli. Prisećanja radi, od 7. maja gledaoci imaju prilike da uživaju u večernjem talk show programu, uživo u društvu Tijane Price i Ognjena Nestorovića, čuvenog voditeljskog tandema koji je, na veliko oduševljenje publike, ponovo na okupu. Svakog utorka, srede i četvrtka od 20h ovaj neprikosnoveni tandem će sa svojim gostima govoriti o udarnim i aktuelnim temama sa domaće i regionalne javne scene.

"Indirektno"

Program K1 televizije obogaćen je i sportskom emisijom pod nazivom „Indirektno“ u kojoj sa svojim gostima potpuno otvoreno razgovaraju jedan od najpoznatijih Zvezdaša na našoj medijskoj sceni, Milan Kalinić, i do sad rado slušano radijsko lice, odnosno glas, Predrag Popović Pop, kao predstavnik crno-belih.
Milana i Popa gledaoci imaju prilike da gledaju uživo na K1 televiziji svakog ponedeljka od 20.30, a kako je Pop otkrio, rad sa Milanom u emisiji „Indirektno“ i celom ekipom mu predstavlja pravo uživanje.

 

"Ako progovorim" 

Emisija Goce Tržan "Ako progovorim" osvojila ljude širom Srbije i regiona. U dobro poznatim terminima subotom i nedeljom od 13 časova na K1 televizije. Teme ove nesvakidašnje emisije tiču se svih nas, a Goca maestralno vodi te razgovore sa dušom. 

Vikendom će na programu od 6.55 biti Zoran Ostojić i Milorad Komrakov u jutarnjem programu "Dobro jutro Tanjug", a na televiziji K1 i ove jeseni gledaćete najbolje domaće i strane serije, kao i filmske klasike i holivudske blokbastere.

Uživajte u našem programu gledajući bez stida! 

 

 

 

Ostavite komentar