LOŠE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA Neće mu se ovo nikako svideti
Fonjini je odustao od Australijan Opena, a evo kako će se to odraziti na Srbina
13.01.2025
TenisO OVOME PRIČA CEO BALKAN: NOLE napravio nezapamćeni ŠOU U SOFIJI, prvo je ODUŠEVIO na terenu, a onda i u NOĆNOM KLUBU
Đoković je očigledno odlučio da se potpuno opusti
18.09.2024
TenisNovak je zbog NJEGA otišao u Bugrasku! KO je Grigor Dimitrov VAN terena?
Svi znamo koliko je talentovan teniser Grigor Dimitrov. Čini se da mu van terena možda ide i bolje nego na terenu.
17.09.2024
TenisĐoković najavio SPEKTAKL! Nole u transu zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)
Idem u Sofiju, spreman za nastup. Grigore, da li odobravaš? - napisao je Novak Đoković
17.09.2024
TenisPOTPUNA LUDNICA ZBOG NOVAKA: Cela Arena rasprodata za osam minuta!
Veliki spektakl se očekuje u Sofiju gde će egzibicuju odigrati Đoković i Dimitrov
13.08.2024
TenisĐoković OSVOJIO Pariz 7. put: Novak LAKO protiv Dimitrova, Bugarin i publika NEMOĆNI protiv Srbina
Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Grigora Dimitrova u finalu Mastersa u Parizu, 2:0 (6:4, 6:3)
05.11.2023
TenisDimitrov ISPRATIO Alkaraza kući: Iznenađenje na MASTERSU u Šangaju
Bugarinu će u polufinalu protivnik biti Nikolas Jari
11.10.2023
TenisNOVAK potanko OBJASNIO šta se dešavalo u meču PROTIV Dimitrova: NAJVAŽNIJE je pronaći FORMULU...
Srpski teniser je posao protiv Bugarina završio za 140 minuta
14.05.2023
TenisĐOKOVIĆ preko Dimitrova do OSMINE FINALA Rima: Nole se UOZBILJIO tek kad je IZGUBIO set
Srpski teniser na putu do odbrane titule igraće protiv boljeg iz meča između Fučoviča i Norija
14.05.2023
TenisNovak posle TRIJUMFA hvalio Dimitrova i publiku, NI REČ O POVREDI
Srećan sam to sam i dalje na turniru, ne znam koliko vas će biti na mojoj strani protiv De Minora, poručio publici Đoković
21.01.2023
TenisNovak pobedio i DIMITROVA I POVREDU i EUROSPORT: On je NAMERIO DA UZME TROFEJ I ništa ga neće sprečiti!
Novak Đoković pokazao protiv Bugarina Grigora Dimitrova da neće dozvoliti da mu išta stane na put
21.01.2023
TenisOdluka u POSLEDNJEM MOMENTU; Đoković PROMENIO PLAN pred sam meč s Dimitrovim
Novak želi da proba neke stvari pred sam susret, ali i da se skloni od ogromnog broja navijača
21.01.2023
Tenis