DO VIDOVDANA ĆU NAPISATI KNJIGU "KAKO SAM POBEDIO REVOLUCIJU"! Vučić pred krcatom halom u Kikindi: Narod se pita (VIDEO)
Predsednik Srbije posetio je danas gazdinstva širom Banata, pa se obratio građanima u Kikindi
08.02.2025
PolitikaZABRANJENO JE DA UVOZITE ŽIVOTINJE ODAVDE U SRBIJU I NE SAMO TO! Zaraza se širi - evo šta nikako ne smete!
Naredba koju je doneo ministar Martinović objavljena je u Službenom glasniku 21. januara i danas je stupila na snagu
22.01.2025
SrbijaZAŠTO JE MINISTAR MARTINOVIĆ SAM NA OVOJ SLICI Iz Ministarstva u saopštenju sve objasnili (FOTO)
Predstavnici udruženja stočara i mlekara se nisu pojavili na sastanku sa Martinovićem
29.12.2024
PolitikaPOLJOPRIVREDNICI, STIŽE NOVAC! Martinović: Proivođačima ove godine isplaćene 92 milijarde dinara na ime subvencija
Martinović je rekao i da trenutno u celoj državi postoji tehnički problem sa e-upravom, ali da građani ne treba da brinu
24.12.2024
BiznisNOVA POMOĆ DRŽAVE - STIŽE DODATNIH 15.000 DINARA Pogledajte o čemu se radi
Takođe, u toku je isplata dodatnih 10.000 dinara građanima
15.12.2024
ČuvarkućaOD DRŽAVE DOBIJAJU MILIONE Martinović raskrinkao učesnike protesta koje hvale Đilasovi mediji
Na protestima u Novom Sadu pojavila su se i dva poljoprivrednika
08.11.2024
PolitikaPoljoprivrednici sa premijerom i resornim ministrom o POSLEDICAMA SUŠE: Seljaku pomoći što pre jer je TEŠKA GODINA!
Predstavnici stočara na sastanku tražili da im se po grlu stoke obezbedi dodatna količina "plavog dizela", na već utvrđenu količinu
27.07.2024
ČuvarkućaPočetna otkupna cena za kilogram maline biće 250 dinara, iako pojedini tvrde da dogovora o ceni nema
Ministar poljoprivrede Martinović je ponovio da je dogovor o ceni postignut 31. maja
07.06.2024
ČuvarkućaOPŠTINE Preševo, Bujanovac i Medveđa su DEO SRBIJE, džaba Ardita Sinani NAVIJA VODU na vodenicu TERORISTA
Za Srbiju je dijalog jedini način da se postigne kompromisno rešenje za Kosmet i da se obezbedi trajni mir između Srba i Albanaca
14.09.2023
PolitikaNeki PUTEVI u Srbiji i dalje NEPROHODNI: Država POČELA da SANIRA ŠTETU od poplava u opštini MIONICA
Martinović je istakao da izveštaji o poplavama sukcesivno stižu u Vladu Srbije koja je već započela da isplaćuje štetu
12.07.2023
SrbijaMartinović: O MOJOJ SMENI odlučuju STRANKA, Vlada i SKUPŠTINA
Ministar je ponovio da nije imao nameru da uvredi bilo kog čoveka koji nema ili ne može da ima decu
10.07.2023
PolitikaMARTINOVIĆ SE IZVINIO: Nisam imao nameru da UVREDIM GRAĐANE, žao mi je ako je MOJ GOVOR nekoga povredio
Oni koji su pogrešno protumačili moj govor tvrde da sam rekao nešto što nikada ne bih pomislio da kažem, rekao je ministar
06.07.2023
PolitikaVučić naložio Martinoviću DA SE POVUČE iz Skupštine: OGORČEN SAM zbog onoga što je IZGOVORIO U PARLAMENTU
Predsednik Vučić je kazao da je primetio da su se tog dana mogle čuti i različite druge uvrede u parlamentu
06.07.2023
PolitikaNastavljena SEDNICA Skupštine posle konsultacija: Martinović napustio salu
Deo opozicije nije hteo da nastavi rad "dok je tu onaj ko prebraja decu", aludirajući na ministra Aleksandra Martinovića
05.07.2023
PolitikaDobri odnosi Srba i Albanaca su GARANT prosperiteta JUGA: Martinović posetio Medveđu
Martinović je naglasio da će država uložiti više sredstava kako bi mladi ostali da žive na jugu zemlje
03.07.2023
SrbijaMartinović OBIŠAO Osečinu: Sva ŠTETA od POPLAVA biće NADOKNAĐENA
Od majskih poplava 2014. godine država je izdvojila ogromna sredstva za zaštitu od ove nepogode, između ostalog i u Podgorinu
23.06.2023
SrbijaMARTINOVIĆ obišao POPLAVLJENA PODRUČJA u Vrnjačkoj Banji: SANACIJA ŠTETE što pre
U ovoj opštini kiša padala skoro neprekidno 20 dana, a bujični vodotokovi su na pojedinim mestima naneli ogromnu štetu
20.06.2023
SrbijaMartinović ODRŽAO čas istorije: OPOZICIJA je generator NASILJA, a ne PREDSEDNIK Vučić
On je rekao da je 18. februara 2008. godine u Beogradu, te večeri zapaljen stan Čedomira Jovanovića, uoči početka sednice skupštine
25.05.2023
PolitikaAko danas NE PADNE SNEG, NIKAD NEĆE: Zbogom šalteri, startovala nova usluga - eIzvod iz MATIČNE KNJIGE ROĐENIH
Zbogom, šalteri. Izvod stiže besplatno, elektronskim putem
21.12.2022
Srbija