"ŠEST GODINA SAM RADILA BEZ PLATE" Sanja Marinković o teškom periodu u svojoj karijeri
Voditeljka je dobijala i kazne za greške.
16.01.2025
BalkanDOK VODITELJKA TUGUJE, ON PRAVIO SVADBU SA DRUGOM! Oženio se bivši muž Sanje Marinković a evo i sa kim! (FOTO)
Kako K1 saznaje mlada Jelena, sada već Uhrin, u Pančevu je izgovorila sudobnosno da Aleksandru, bivšem suprugu Sanje Marinkovič
18.11.2024
BalkanVODITELJKU JUTROS ZATEKLA TUŽNA VEST NA SNIMANJU! Sanji Marinković je preminula majka: "Trudila sam se da radim..."
Neutešna voditeljka se obratila javnosti.
09.11.2024
Balkan"TRI PUTA SAM SE RAZVODILA OD ISTOG MUŽA" Sanja Marinković otvoreno o bivšem suprugu i sinu
Strahinja dugo nije znao da su mu roditelji razvedeni.
08.11.2024
BalkanSanja Marinković ZA DLAKU izbegla bombardovanje zgrade RTS-a pre 25 godina: Moglo je da bude KOBNO (VIDEO)
Radila je sve vreme bombardovanja tadašnje Jugoslavije
26.03.2024
Prvi RedPoznati govore o Kseniji Pajčin: Gledajte sutra "Prvi red" posvećen jednoj od najlepših pevačica domaće estrade (VIDEO)
Detalji velike tragedije domaće estrade koje do sad niste čuli
14.03.2024
CelebrityI tek tako u KAPRI TAVERNI... Sanja Marinković UŽIVALA NA ODMORU, pa "naletela" na DŽEJ LO
Kako se može videti, Dženifer se ponašala prirodno i opušteno na odmoru
17.08.2023
CelebritySANJA MARINKOVIĆ tvrdi: Muškarci ne vole žene KOJE NE MOGU DA KONTROLIŠU
Poznata voditeljka je komentarisala temu muško-ženskih i otkrila nekoliko detalja iz privatnog života
21.11.2022
DisplayPRETI nam krah: DOKTOR Milošević otkrio kakve ZASTRAŠUJUĆE probleme imaju MUŠKARCI
Po mišljenju našeg poznatog urologa, doći će do smanjenja populacije
20.11.2022
Srbija