KRAJ SAGE IZMEĐU LUKE JOVIĆA I MILANA Poznata sudbina Srbina!
Jović je član Milana od septembra 2023. godine, a pre toga je igrao za Fiorentinu, Ajntraht, Real, Benfiku i Crvenu zvezdu
30.01.2025
FudbalPRE 5 GODINA JURILI GA NAJVEĆI KLUBOVI SVETA, A DANAS GA NIKO NEĆE Sunovrat karijere srpskog reprezentativca
Luka Jović, srpski centarfor, suočava se s neizvesnom budućnošću u Milanu
12.01.2025
FudbalSLAVLJE U DOMU LUKE JOVIĆA I SOFIJE MILOŠEVIĆ Manekenka podelila lepe vesti (FOTO)
Manekenka poseban dan iskoristila za emotivnu objavu na društvenim mrežama
23.12.2024
CelebrityDNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. DECEMBAR Rakovi rešavaju stare ljubavne dileme, Vage prave važne planove!
Ponedeljak je prilika za novi početak i jasne ciljeve
23.12.2024
HoroskopLUKA JOVIĆ OPERISAN U BEOGRADU Evo u kakvom je stanju
Za njega je ova godina završena kada je u pitanju fudbal
26.11.2024
SrbijaJOVIĆ DONEO SRBIJI RADOST, PA SE OGLASIO POSLE GOLA: Evo šta je rekao i šta očekuje u zadnjem kolu!
On je pohvalio fudbalere Slovenije
20.06.2024
FudbalLUKA JOVIĆ REŠETA U EVROPI! Srbin vodi Milan u osminu finala Lige Evrope! (VIDEO)
Srpski napadač odvojio se od čuvara, sačekao centaršut Tea Ernandesa i pogodio glavom za mir Rosonerima
22.02.2024
FudbalITALIJANI KAZNILI LUKU JOVIĆA! Evo kolika PAUZA čeka Srbina!
Njega neće biti na mečevima Milana
20.02.2024
FudbalLuka Jović Milanov džoker! Novi gol srpskog napadača u Seriji A za sva tri boda!
Jović doneo sva tri boda rosonerima
03.02.2024
FudbalLuka Jović odgovorio na SUROVE PROGNOZE Španaca: Srozao sam se u REALU, ali sam u jednom od NAJVEĆIH KLUBOVA na svetu
Čuveni list As nije propustio priliku da prokomentariše poslednja dešavanja u Italiji
29.09.2023
FudbalLUKA JOVIĆ NIJE DOVOLJNO SPREMAN - neće biti u postavi Milana za sledeću utakmicu
Privremeni izostanak srpskog napadača
27.09.2023
FudbalLuka JOVIĆ otvorio dušu: Čekao sam MILAN, Maldini me zvao i pre 3 godine
U Milanu uvek morate da se borite sa pritiskom. Mislim da ja neću imati problema sa tim - istakao je srpski reprezentativac
21.09.2023
FudbalLUKA Jović ima NOVI klub: Srpski NAPADAČ igraće za evropskog VELIKANA u Ligi ŠAMPIONA
Prošle sezone je za Fjorentinu na 50 mečeva postigao 13 golova, a ove nije igra takmičarske utakmice
01.09.2023
FudbalZVEZDO, IDI PO LUKU: Iz Firence stigla VAŽNA PORUKA našem šampionu ako želi JOVIĆA U TIMU
Fjorentina nije Srbina prijavila za Ligu konferencija, pa je odlični napadač bez sumnje na izlaznim vratima
25.08.2023
FudbalLuka Jović na IZLAZNIM VRATIMA Fjorentine: Klub jasno STAVIO Srbinu do ZNANJA da ga nema u PLANOVIMA
Naš napadač je prošle sezone u Ligi konferencija dao šest golova za "ljubičaste"
22.08.2023
FudbalFJORENTINA došla k sebi posle BLAMAŽE na Marakani: Pogodio i SRPSKI REPREZENTATIVAC
Nikola Milenković odigrao je prvo poluvreme protiv Groseta, Luka Jović je ušao u 73. minutu i postavio konačan rezultat - 4:0
02.08.2023
FudbalŠta je REKAO JOVIĆ o tome što je NJEGOVA ZVEZDA razbila NJEGOVU FJORENTINU i zašto pominje POVRATAK na Marakanu?
Crveno-beli razbili italijansku ekipu sa 5:0, ali srpskom napadaču nije ostao gorak ukus u ustima posle prijateljskog debakla
28.07.2023
FudbalBaš ga neće.... Luka Jović SLOMIO NOS, mora na OPERACIJU
Srpski fudbaler će najverovatnije propustiti reprezentativno okupljanje i predstojeće mečeve
08.06.2023
FudbalSrbi bez TROFEJA u Ligi konferencija: BOVEN srušio FIORENTINU i doneo pehar u 90. minutu
Fiorentina i Vest Hem igrali su u finalu Lige konferencija
08.06.2023
Fudbal