ODLOŽENO suđenje Miki Aleksiću! Evo zašto optuženi za ZLOSTAVLJANJE UČENICA nije došao na sud (FOTO+VIDEO)
Za sledeće suđenje zakazano je saslušanje svedoka.
14.10.2024
Hronika"ALEKSIĆ je kod DECE izazivao PSIHOZU, birao je ŽRTVE!" Advokat Borović dao svoju ocenu o svedočenju MLADE GLUMICE
Ilinčić je poslednja oštećena koja je svedočila, te su za sledeće suđenje koje je zakazano za 20. septembra pozvani svedoci
24.06.2024
HronikaODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU razbesnelo GRAĐANE: "Silovali su u ratu, siluju u miru"
U Višem sudu su se juče pojavili samo advokati i zastupnici optuženog Aleksića i njegovih žrtava
20.03.2024
HronikaSUĐENJE Miki Aleksiću: MILENA RADULOVIĆ satima odgovarala na pitanja i opisivala GROZOTE KOJE JE PREŽIVELA
Aleskić se osvrtao na period kada je Milena prestala da ide u školu glume, navodeći događaje kada je ona dolazila u njegov studio
23.11.2023
HronikaMILENA RADULOVIĆ na suđenju Miroslavu Aleksiću: Planirala sam da se ubijem zbog SILOVANJA
Radulovićeva je odgovarajući na pitanja ispričala detaljno na koji način ju je Aleksić seksualno uznemiravao
19.10.2023
HronikaMILENA RADULOVIĆ iznela detalje SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Uhvatio me je za POTILJAK, a DRUGOM rukom ZA LEĐA...
Nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću u Višem sudu u Beogradu
19.10.2023
HronikaOPOMENA za ADVOKATA Mike ALEKSIĆA: Pauza da se smire strasti na SUĐENJU
Okrivljeni je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10. marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra 2021. godine
19.09.2023
HronikaNastavljeno SUĐENJE ALEKSIĆU, devojka DO DETALJA OPISALA seksualno uznemiravanje
Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić optužen je za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole
16.06.2023
HronikaPotresno svedočenje na suđenju MIKI ALEKSIĆU: Uhvatio me ZA ZADNJICU i stiskao
Polaznici škole nisu smeli da prenose svojim roditeljima ono što su pričali na predavanjima sa Mikom, tvrdi devojka
20.12.2022
Srbija