IPAK NEĆE DONČIĆA! Osvanule paparaco fotke sa venčanja Kim Kardašijan i mladog frajera
Društvene mreže su preplavili komentari o tome ko je misteriozni mladoženja i da li je Kim konačno pronašla pravu ljubav
13.02.2025
CelebrityBORIĆU SE ZA SRBIJU I POBEDIĆE SRBIJA! Vučić poručio: Neću dozvoliti da napredak zemlje bude zaustavljen
Ponosan sam na sve što smo uradili do sada, ocenio je predsednik
19.01.2025
PolitikaVUČIĆ: NEKA MI STAVE PIŠTOLJ NA ČELO - Nikakve prelazne vlade ne dolaze u obzir!
"Hoću da se pita ceo narod, a ne deo beogradske i novosadske urbane elite", poručuje predsednik Srbije
19.01.2025
PolitikaRAZVUKAO OSMEH: Čeda Jovanović pokazao sa kim se budi posle razvoda, topi se od ljubavi (FOTO)
Političar se smeje nakon brojnih noći u kafani prilikom kojih je plakao.
13.01.2025
BalkanODRŽAO SI ME U ŽIVOTU KAD SAM BIO BILJKA! Čeda Jovanović Božić provodi sa njim: "Ljubim te zauvek" (VIDEO)
Emotivnom objavom iznenadio pratioce na Instagramu.
07.01.2025
BalkanMAJKA SEDMORO DECE PONOVO ODUŠEVLJAVA Tamara pokazala koliko joj deca vole život na selu, nema slađe od ovoga (VIDEO)
Nema zdravijeg i lepšeg načina života od Tamarinog.
14.12.2024
SudbineUskoro se druži sa beogradskom publikom: Rade Šerbedžija OPERISAN, otkrio detalje (VIDEO)
Glumac se dobro oseća.
25.10.2024
BalkanHIT SLIKA IZ INĐIJE: Ako ste krenuli u šetnju parkom, MOŽDA SRETNETE PRASE! (FOTO)
Fotografija je nasmejala sve korisnike Instagrama
19.10.2024
SrbijaPALI INSTAGRAM I FEJSBUK: Javljaju se korisnici sa PROBLEMOM!
Izgleda da su obe mreže pale u isto vreme
14.10.2024
TehnologijaMarija Šerifović i Jovana Pajić priključene NA INFUZIJU: "Bože daj mi snage"
Pripremaju se za novu Jovaninu pesmu.
26.09.2024
BalkanTUGA u domu Aleksandre Kovač: Dve godine od smrti LEGENDARNOG KOMPOZITORA, a ono što je napisala će vas RAZNEŽITI
Prošle su dve godine od smrti čuvenog kompozitora Kornelija Kovača.
13.09.2024
BalkanNEMA VIŠE STARE RAŽNATOVIĆKE! Gudelj objavio sliku Anastasije, a svi komentarišu OGROMNU PROMENU koju je uradila (FOTO)
Dobro pogledajte Anastasijino ime na društvenoj mreži Instagram
29.07.2024
BalkanJelena Karleuša POTRESENA onim što je videla, odmah reagovala: "Zahtevam HITNU REAKCIJU" (FOTO)
Pevačica se bori za prava životinja, što je opet učinila
19.07.2024
CelebrityIvica DAČIĆ objavio posvetu ŽARKA LAUŠEVIĆA: GOSPODINU koji je umeo da mi PRUŽI RUKU...
Sećanje na tebe živeće večno. Čuvamo te u našim srcima, napisao je ministar
21.11.2023
SudbinePosle SMRTI BIVŠEG Eva Longorija na Instagramu deli - SVOJ USPEH (?!) Fanovi su u NEVERICI
Iako su obožavaoci očekivali da na neki način oda počast bivšem suprugu, glumica je objavila svoje "prisustvo" u magazinu Time
06.11.2023
CelebritySelena Gomez BRIŠE INSTAGRAM? Trpela je PRETNJE zbog kačenja fotografija PODRŠKE NASTRADALIMA u RATU
Mnogi su je kritikovali, jer kažu da je nedovoljno iskoristila svoju platformu - tvrde da je mogla više da pomogne
05.11.2023
CelebrityDžek Vajt PROZVAO Marka Volberga i Mela Gibsona ZBOG SUSRETA sa Donaldom Trampom
Vajt često koristi društvene mreže za napade na Trampa, a prošlog novembra najavio je da napušta Twitter jer je Trampu vraćen nalog
11.07.2023
SvetPosle TEŠKE POVREDE, glumac Džeremi Rener se OGLASIO IZ BOLNICE
Glumac se oglasio na Instagramu, a u komentarima su mu želje za brzim oporavkom uputile brojne kolege
04.01.2023
Celebrity