Showbizz > Balkan

TUGA u domu Aleksandre Kovač: Dve godine od smrti LEGENDARNOG KOMPOZITORA, a ono što je napisala će vas RAZNEŽITI

Prošle su dve godine od smrti čuvenog kompozitora Kornelija Kovača.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

13/09/2024 > 17:03

podeli vest:

TUGA u domu Aleksandre Kovač: Dve godine od smrti LEGENDARNOG KOMPOZITORA, a ono što je napisala će vas RAZNEŽITI
Foto: ATA Images


Aleksandra Kovač, njegova ćerka, je putem svog Instagram profila podelila dragocene trenutke sa pokojnim ocem. Izrazila je duboku tugu zbog tog gubitka. 

Ona je istakla da su njih dvoje imali posebnu vezu tokom muziciranja. Ta veza između njih je bila neraskidiva tokom muzičkih sesija, a opisala je kao neponovljivo iskustvo, gde su osećali svaku nijansu muzike i bili povezani na neko vanvremensko mesto, satkano od ljubavi i muzike.

 

 

- Pre dve godine, na današnji dan, napustio nas je Kornelije Kovač, najveća muzička legenda koja je ikada hodala ovim prostorima, i moj tata. Nedostaješ mi teško, surovo i nepovratno. Nedostaje mi da pevam kada ti sviraš za klavirom, jer je to svaki put bilo neponovljivo iskustvo - napisala je.

- Osluškivali smo jedno drugo, osećali svaku nijansu u muziciranju, i odlazili na neko drugo, vanvremensko mesto gde smo bili povezani nevidljivim nitima, satkanim od ljubavi i muzike. Nedostaje mi da me pozoveš da vidiš kako sam, da te poljubim u čelo i slušam satima kako sviraš. Ali, više od svega, nedostaju mi tvoj osmeh i tvoja snaga, blagost i dobrota, ljubav i mir. Volim te do kraja muzike i nazad - dodala je.

Podsećamo da je Aleksandra ocu posvetila emotivnu čitulju

-Dragi tata, ti si moja snaga, oslonac i muzika koja juri mojim venama. Nastavljam tvojim stopama, hrabro, ponostito, sa ljubavlju u srcu. Hvala ti što si me naučio da budem borac i da nikada ne odustajem od svojih snova. Jednom si mi napisao da je tvoje srce uvek sa mnom i da to nikada ne zaboravim. I evo ga, tu je. Kuca. Ne dam ga nikome, nikada. Volim te - pisalo je u čitulji.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar