ON ĆE BITI NOVI TRAGAČ U "POTERI": Milorada Milinkovića zamenio sjajni kvizaš i bivši košarkaš Zvezde
Poznati tragač iz kviza Milorad Milinković preminuo je iznenada u svojoj 60. godini
20.01.2025
SrbijaEMOTIVAN GOVOR JOVANA MEMEDOVIĆA U ČAST TRAGAČA MILINKOVIĆA: Povratak kviza "Potera" posle Miloradove smrti!
Kviz "Potera" nakon pauze zbog praznične šeme vratio se na male ekrane
20.01.2025
SudbineFOTOGRAFIJA KOJA SLAMA SRCA Memedović ispraća na večni počinak omiljenog tragača (FOTO)
Prošle nedelje je održana komemoracija čuvenom reditelju, na kojoj su govorili njegovi prijatelji i saradnici, a Memedović se nije pojavio
13.01.2025
SudbineSRCE DA PREPUKNE "Paliću ti sveću svaki dan posle škole!" Potresne reči ćerke Milorada Milinkovića teraju suze na oči
Nećeš me više nikad zagrliti, poljubiti ili pevati pesmu, rekla je ćerka poznatog reditelja
09.01.2025
SudbineKOMEMORACIJA MILORADU MILINKOVIĆU Porodica i prijatelji u suzama, tu je i Vučić, ne sakriva tugu (VIDEO+FOTO)
Slavni reditelj i scenarista preminuo je na Božić u porti crkve u Jabukovcu u 60. godini od posledica jakog srčanog udara
09.01.2025
SudbineOVAKO JE GOVORIO TRAGAČ IZ POTERE "Imam taktiku i ne znam sve!" Srbija u žalosti zbog smrti Milorada Milinkovića
Milinković je preminuo 6. januara u porti crkve u Jabukovcu gde je otišao da sačeka jutarnju liturgiju
08.01.2025
Film/SerijaHVALA TI ZA TVOJE ZNANJE I DOBRU ENERGIJU Predsednik Vučić oprostio se od Milorada Milinkovića ovim emotivnim rečima
Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima, kolegama i poštovaocima dela Milorada Milinkovića. Počivaj u miru - navodi se u saučešću
07.01.2025
PolitikaOVO JE NEPOZNATA ŽIVOTNA PRIČA POPULARNOG TRAGAČA Obožavali su ga i pre "Potere", ostavio je velika dela
Reditelj i scenarista Milorad Milinković prvi novac zaradio je prodajući stripove na ulici
07.01.2025
SudbinePOZNATI TRAGAČ PREMINUO U PORTI CRKVE Milinković bio na liturgiji kada mu je pozlilo
Reditelju i scenaristi nije bilo spasa uprkos naporima lekara Hitne pomoći
07.01.2025
SudbinePREMINUO MILORAD MILINKOVIĆ Reditelj i tragač iz kviza "Potera"
Miloradova najpoznatija ostvarenja su "Mrtav ’ladan", "Potera za sreć(k)om" i "Čitulja za Eskobara".
07.01.2025
SudbineOdslužila VOJNI ROK pa krenula u "Poteru": ODUŠEVILA je gledaoce i VODITELJA kviza!
Učešćem u poslednjoj emisiji kviza ova takmičarka je oduševila sve svojim obrazovanjem i životnom pričom
04.09.2024
BalkanHIT! Đoković komentarisao PITANJE iz kviza POTERA: Au, pa kako to nisu znali? (VIDEO)
"Za kojeg se tenisera 2014. godine udala Jelena Ristić?" bilo je pitanje u kvizu
15.02.2024
Time OutPrvo oglašavanje JOVANA MEMEDOVIĆA pošto je dao OTKAZ na RTS-u: Mogao bih SAT da dobijem...
Memedović je naglasio da nema nikakvih promena u kvizu "Potera", čija 11. sezona se upravo snima
12.07.2023
DisplayBURNA rasprava, pa OTKAZ: Šta je prethodilu odlasku MEMEDOVIĆA sa RTS-a
Rečeno nam je da je Jovan Memedović dao otkaz i da sad koristi godišnji odmor koji mu je ostao, rekao je Branislav Klanšček
11.07.2023
DisplayPreminuo Radoljub Vranić - Roćko, šampion "Slagalice" i jedan od najpopularnijih učesnika kvizova u Srbiji
Poslednji put kvizomani su mogli da ga gledaju u kvizu "Stigni me ako znaš"
18.03.2023
SudbineNeprijatna tišina u POTERI: Tragač ISPRIČAO FORU o Memedoviću, on - TAJAC
Hju Hefner mi je dao mali, lepi šlagvort… Nikako Joci to da kažem - rekao je tragač Bukvić
10.01.2023
Display