Showbizz > Display

Neprijatna tišina u POTERI: Tragač ISPRIČAO FORU o Memedoviću, on - TAJAC

Hju Hefner mi je dao mali, lepi šlagvort… Nikako Joci to da kažem - rekao je tragač Bukvić

Izvor: K1info/mondo.rs

10/01/2023 > 13:46

podeli vest:

Neprijatna tišina u POTERI: Tragač ISPRIČAO FORU o Memedoviću, on  - TAJAC
Foto: Youtube PrintScreen/RTS Prikazuje


Svakog ponedeljka na RTS-u možemo pratiti kviz Potera, a sinoć je mnogima bio upečatljiv "okršaj" tragača Milana Bukvića i voditelja Jovana Memedovića.

Ko je ispratio epizodu, zna da se tragač nije baš proslavio u sinoćnoj Poteri, jer je pao na, po mnogima, lakom pitanju, i možda je baš ta situacija bila okidač za ono što se dešavalo u nastavku.

"Pirsing na septumu je u stvari pirsing na kom delu tela"? glasilo je pitanje, a Bukvić je dao pogrešan odgovor da je to pirsing na pupku. Tačan odgovor bio je pirsing na nosu.

- Nemam pojma… Hvala Bogu, pa ne znam - prokomentarisao je kada je Jovan Memedović reagovao na netačan odgovor - Ups… Ovo mora da se zna.

- Ne mora - odgovorio mu je Bukvić sa osmehom i ostao pri svom.

I posle toga poželeo je da Memedoviću udeli kompliment. Mada, pitanje je kako je voditelj shvatio tu anegdotu, budući da je ispraćena neprijatnom tišinom.

- Hju Hefner mi je dao mali, lepi šlagvort… Nikako Joci to da kažem - rekao je Bukvić.

- Pre par snimanja sam doveo na set svog kuma i on sedi sa strane i posmatra, i kaže meni posle, kada smo seli u kafanu: „Kakav je plejboj ovaj Memedović“… A ja se nasmejem i kažem: „Pa jeste, samo je više ‘boj’ nego ‘plej’. Ovo je pohvala na nekoliko nivoa“ - rekao je tragač i nasmejao neke.

Ali ne i Memedovića. Kako je Jovan bio iznenađen ovom izjavom, u studiju je nekoliko sekundi zavladao tajac, a onda: „Da se mi vratimo na igru"…

Ko zna kako se ova epizoda nastavila iza scene.

 

 

 

Ostavite komentar