OŠTRO O VANBRAČNOJ ĆERKI SVOG OCA DRAGANA KOJIĆA KEBE! Nataša Kojić poručila: "Ta devojka nije moja sestra!"
Gotovo deceniju vodi se medijska bitka, gde tekstopisac Ljiljana Jevremović navodi da je iz kratke vanbračne veze sa Kebam dobila ćerku
03.02.2025
BalkanKEBINA SNAJKA ZABLISTALA U MINI HALJINI Igor Kojić sa suprugom u noćnom provodu (FOTO)
Pozirali zagrljeni sa prijateljima, sve im je potaman.
26.01.2025
BalkanVRATILA SE U SRBIJU POSLE 16 GODINA: Kebina ćerka stigla iz Los Anđelesa, odmah zapevala sa ocem (HIT VIDEO)
Nataša Kojić Taša došla je u Beograd zbog nastupa na "Pesmi za Evroviziju".
14.01.2025
Balkan"NJIH DVOJE ZNAJU DA LI ĆE I KAD ĆE..." Keba se prvi put oglasio o ženidbi sina, evo da li ima njegovu podršku
Iskomentarisao i dolazak ćerke u Srbiju
13.01.2025
BalkanPRVA IZJAVA IGORA KOJIĆA NAKON VENČANJA: "Sofija je jedina i prava ljubav" (FOTO)
Menadžer je našao sreću kraj lepe Hrvatice.
06.01.2025
Balkan"MOJE SRCE JE ZAUZETO I ODUZETO" Igor Kojić o vezi sa 15 godina mlađom Hrvaticom
Nova partnerka Igora Kojića je 15 godina mlađa od njega
17.12.2024
BalkanPONOVO SREĆAN U LJUBAVI: Igor Kojić ima novu 15 godina mlađu devojku, otkriveni svi detalji
Njegov otac je potvrdio da je u vezi.
04.12.2024
BalkanKeba poznavao UBIJENOG POLICAJCA u Loznici! Pevač potresen njegovom smrću: "Jako mi je teško..."
Pevač poznavao porodicu ubijenog policajca.
18.07.2024
CelebritySrpski FOLKERI možda i ZAPEVAJU u PULI: Odluka je na SUDU
Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio je održavanje folk koncerta, a najavljenu selidbu u Osijek dovela je u pitanje i tamošnja vlast
28.02.2023
RegionPula NEĆE narodnjake: Gradonačelnik zabranio KONCERT Kebe i Ane Bekute
Filip Zoričić smatra da folk ne pripada podneblju, duhu i mentalitetu grada, pa se koncert seli u Osijek
23.02.2023
Region