ZBOG RETKE BOLESTI RODILA JE 44 DECE Pročitajte priču o hrabrosti jedne žene posle koje nećete biti isti (FOTO+VIDEO)
Rodila je čak četiri para blizanaca, pet pari trojki i pet pari četvorki, samo jednom je rodila jedno dete
16.01.2025
Nećete verovatiČUDO NEVIĐENO: Žena RODILA BLIZANCE sa 70 GODINA i tako postala MEDICINSKI FENOMEN
Namukvaja je kazala da su je "potcenjivali" ljudi u njenoj okolini jer se nije ostvarila kao majka
01.12.2023
SvetHtela je da bude HUMANITARKA, ali pošto NIJE ZNALA ŠTA RADI, zbog njenog nestručnog lečenja UMRLO VIŠE OD 100 DECE
Osećala sam se kao da me je Bog pozvao da to uradim, rekla je Bahova svojevremeno
01.10.2023
SvetVučić sa predsednikom Ugande: Zahvalan sam što POŠTUJE teritorijalni integritet Srbije
Privrednicima će se obratiti predsednici Srbije i Ugande Vučić i Kaguta Museveni
30.07.2023
PolitikaTERORISTI povezani sa Islamskom državom UBILI 25 LJUDI u srednjoj školiu Ugandi
Policija nije saopštila da li među žrtvama ima školske dece, ali se pretpostavlja da je to slučaj.
17.06.2023
SvetODLAZE U AFRIKU, ali ne da sade papriku: RADNICI FAP idu da remontuju NEUNIŠTIVE kamione iz Priboja
Biće modernizovano šest vozila, a ukupna vrednost posla je oko 380.000 evra
13.05.2023
ČuvarkućaUganda usvojila ZAKON koji predviđa SMRTNU KAZNU za homoseksualce
SAD i EU su osudile ovaj zakon
02.05.2023
Svet