KO JE UKRAO ŠOU? Najveći modni trenuci i pobednici večeri na Critics Choice Awards!
Najveće zvezde sveta filma i televizije pojavile su se u spektakularnim izdanjima
09.02.2025
Lepota/ModaNOVA BOJA OSVAJA SVET Dženifer Lopez, Arijana Grande i kraljica Ranija je obožavaju – da li je i vi imate u ormaru?
Ako ste do sada voleli barbi roze, možda je vreme da probate nešto suptilnije
07.02.2025
Lepota/ModaLETEĆA IZMENA: Ariana Grande u izlasku sa NOVIM DEČKOM, a kruže i još neki TRAČEVI
Pevačica se zvanično razvela, a već je ušla u novu vezu, sa, takođe skoro razvedenim, kolegom
25.10.2023
CelebrityPreterala s FILERIMA i botoksom, a tek joj je 30 godina: Odlučila sam da je DOSTA
Godinama sam koristila šminku kao masku ili nešto iza čega sam se krila, priznaje Arijana Grande
14.09.2023
CelebrityTejlor Svift je ODBILA, a ONA ne može zbog TUŽBE za ZLOSTAVLJANJE: Ko će biti sledeća ZVEZDA Super Bowla 2024?
Fanovi imaju svoje favorite, a evo šta se šuška po internetu
28.08.2023
CelebrityAriana Grande u vezi sa OŽENJENIM muškarcem, a evo kako je RASTURILA i već DRUGI brak
Nedavno se pričulo da se pevačica razvodi od Daltona Gomeza
28.08.2023
CelebrityKakav SPEKTAKL: Ariana GRANDE proslavlja deceniju DEBITANTSKOG albuma, fanovi će "OTKINUTI" kada vide KAKO
Kada je prvobitno objavljen, "Yours Truly" se našao na samom vrhu Billboard Top 200 liste i lansirao karijeru tada mlade muzičarke
25.08.2023
MuzikaAriana Grande često nosi RUKAVICE na koncertima - niko NIJE ZNAO da u njima krije TRIK za BOLJE PEVANJE
Rukavice poznate pevačice zapravo proizvode muziku, ali i menjaju njen glas
14.08.2023
Celebrity"PRIJATELJICA" joj zabola NOŽ U LEĐA: Oglasila se ŽENA Itana SLEJTERA o vezi njenog muža i ARIANE GRANDE
Glumac se je od januara razdvojen od supruge sa kojom ima jednogodišnjeg sina
27.07.2023
CelebrityARIANA Grande posle razvoda izlazi sa KOLEGOM: Šuška se da je zbog nje ostavio ženu
Ljubavni život američke pevačice u poslednje vreme je u žiži
24.07.2023
CelebrityAriana Grande na Vimbldonu BEZ BURME: Pokrenute GLASINE o RAZVODU
Oni su vezu započeli 2020. godine, a sudbonosno "da" izgovorili su 15. maja 2021. u intimnom okruženju pred oko 20 ljudi
17.07.2023
Celebrity