GDE ĆE IM DUŠA? Tukli, mučili, pa opljačkali starca (71), horor u Subotici
Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila i kod njih pronašla ukradeni nakit.
27.01.2025
HronikaPRONAĐENO TELO ISPOD AUTOMOBILA: Horor u Lazarevcu!
Za samo nekoliko minuta patrola policije i lekarska ekipa Hitne pomoći stigli su na mesto incidenta
18.01.2025
HronikaOBRENOVAC NE PAMTI OVAKVU TRAGEDIJU Žena pronašla ugljenisanog supruga pored kazana za topljenje masti, ovo su detalji
Telo je poslato na obdukciju nakon koje će se znati tačan uzrok smrti
13.01.2025
HronikaTRAGEDIJA NA CETINJU POSTALA JOŠ VEĆA: Ubijeno i dvoje dece u krvavom piru!
Policija apeluje na građane Cetinja da ostanu prisebni
01.01.2025
RegionUŠAO U KAFANU I OTPOČEO MASAKR: Detalji užasa na Cetinju!
Svemu je prethodila tuča
01.01.2025
RegionHOROR NA NOVOGODIŠNJEM VAŠARU U BEOGRADU: Muškarac obučen kao Deda Mraz pao sa trećeg sprata!
Hitna pomoć povređenog muškarca upravo prebacuje u Urgentni centar
28.12.2024
HronikaKOLEGI POLOMIO SVE KOSTI NA LICU Potuki se na poslu, pa izbio pravi horor u Rakovici!
Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo
25.12.2024
SrbijaZGRABILA SAM RANJENO DETE, A ON JE KRENUO ZA NAMA: Radnica u školi u Zagrebu opisala horor scenu do detalja!
Zgrabila sam to dete i što više druge dece i izvela sam ih napolje
21.12.2024
RegionAUTOMOBILI ULETELI U MASU NA BOŽIĆNOM MARKETU: Ima mrtvih, sirene odjekuju, horor u Nemačkoj!
Dva automobila uletela su u gomilu ljudi
20.12.2024
SvetPSIMA SEKAO UŠI I REPOVE: Horor kod Kraljeva, uhapšen stranac (FOTO)
Policija je pretresom prostorija i nelegalne odgajivačnice osumnjičenog pronašla osam odraslih pasa rase doberman
19.12.2024
HronikaTRI TELA PRONAĐENA U DŽAMIJI, MEĐU NJIMA I DETE: Horor u Severnoj Makedoniji (VIDEO)
Navodi se da je tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Kavadarci u nedelju “izvršio uviđaj u negotinskom selu Crveni Bregovi
09.12.2024
RegionUŽAS KOD JAGODINE Majka petoro dece ubila novorođenče, telo sakrila u zamrzivač!
Žena je odmah uhapšena, a njena deca su smeštena u hraniteljske porodice
06.12.2024
HronikaHOROR U NOVOM SADU: Mladić motornom testerom sam sebi naneo smrtonosne povrede!
Iz PU Novi Sad potvrđeno je da je došlo do ovog događaja
08.11.2024
HronikaŽENA (72) je krivac za VATRENU STIHIJU na NOVOM BEOGRADU! Palila sveće povodom ZADUŠNICA, a onda...
Građani su prijavili da gori stan na 9. spratu
07.10.2024
HronikaMUŠKARAC ZAKLAO PSA PRED OČIMA VLASNIKA: Horor u Jagodini!
Komšije kažu da je počinilac ovog dela i pre prijavljivan za pretnje i da je policija intervenisala i ranije
24.08.2024
SrbijaTRI BEBE UMRLE ZA 24 SATA: Horor u Mladenovcu, jednoj mjaka davala paracetamol pa je PREDOZIRALA!
O smrti jedne bebe obaveštena je i policija
23.08.2024
Hronika