OVO SU REČI MAJKE DEČAKA ZA KOJIM JE TRAGAO BEOGRAD Evo kako se oseća Jovan posle svega
Dečak Jovan (11) nestao je u ponedeljak uveče pošto je izašao iz Osnovne škole "Branko Radičević", ali sve se dobro završilo
17.12.2024
BeogradDOBIO JE LOŠU OCENU U ŠKOLI Ivica Dačić otkrio detalje nestanka dečaka (11) u Beogradu
Umesto da dođe kući, otišao je na drugu stranu. I traženje je trajalo neko vreme, ističe minstar
17.12.2024
BeogradOVAKO JE PRONAĐEN DEČAK KOJI JE SINOĆ PODIGAO SRBIJU NA NOGE Kada ga je policija ugledala, on je rekao samo ovo (VIDEO)
Sinoć je bio pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestalog dečaka iz Beograda
17.12.2024
BeogradPOSLATE PRVE PORUKE AKTIVIRANOG SISTEMA za nestalog Jovana iz Beograda
Oglasio se i MUP
17.12.2024
BeogradDečak koji je nestao u Marinkovoj bari pronađen: Oglasio se njegov otac, evo šta se desilo!
Do roditelja ga je dovela policija
29.08.2024
BeogradDobijaćemo SMS PORUKE UPOZORENJA za NEVREME! Uskoro novi sistem alarmiranja građana, a evo po kom principu će da radi
Ovaj sistem ne treba da se koristi često, jer bi onda bilo kontraproduktivno, već samo kada građani treba da reaguju
29.07.2024
SrbijaSrbija je prva zemlja u REGIONU koja je uvela sistem "PRONAĐI ME": Igor Jurić o BORBI za uvođenje našeg AMBER ALERTA
Inicijator za pokretanje ovog sistema, istakao je da duguje veliku zahvalnost Ministarstvu unutrašnjih poslova i predsedniku
25.10.2023
SrbijaStigla je PRVA PORUKA SISTEMA "Pronađi me": Evo šta u njoj PIŠE
U slučaju nestanka deteta, u prvoj fazi mediji će prekinuti emitovanje programa, u prvih osam sati na svakih 30 minuta
25.10.2023
SrbijaSRPSKI AMBER ALERT sutra zvanično počinje sa RADOM: Jurić otkrio kako će da funkcioniše i kada se POKREĆE UZBUNA
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" kaže da koliko je značajan ovaj sistem znaju samo porodice nestalih i nestale dece
24.10.2023
SrbijaSistem "PRONAĐI ME" kreće od 1. novembra i biće NAJBOLJI NA SVETU: Jurić otkrio kada se POKREĆE UZBUNA
Ako otmičari vide sliku deteta u medijima ili na bilbordima, u velikom broju slučajeva puštaju otetu decu, rekao je Igor Jurić
26.09.2023
Srbija