OVE POKLONE NI U LUDILU NE PRIHVATAJTE! Veruje se da donose nesreću i na naredna pokolenja!
U nekim kulturama i narodnim verovanjima određeni predmeti imaju posebno značenje i mogu doneti nesreću osobi koja ih primi
21.01.2025
HoroskopVEĆ U HODNIKU SE PREPOZNAJE DA LI U KUĆI IMA SREĆE: Ovi predmeti privlače siromaštvo i maler
Izbegavanje određenih predmeta u hodniku može pomoći u održavanju pozitivne energije i blagostanja
27.11.2024
MozaikNEMA 70, IMA 20 KVADRATA! Kako da vaša dnevna soba izgleda veća uz jedan trik
Pravilno postavljeno ogledalo može dramatično promeniti prostor
13.11.2024
MozaikSPOR VAM JE INTERNET? Problem je ovaj predmet u kući koji je blizu rutera
Često su uzrok ometanja uređaji ili predmeti koji su blizu rutera
06.11.2024
TehnologijaCrna MAČKA, slomljeno OGLEDALO... Ovo su TURSKA SUJEVERJA koja su i dan danas ZADRŽALA u Srbiji
Mnogo je običaja koji su koren imali u turskoj tradiciji i postali su deo i srpske svakodnevice
21.01.2024
MozaikDa li znate zašto svaki LIFT ima OGLEDALO? Nije zbog dobrog SELFIJA, razlog je mnogo OZBILJNIJI
Postoji mnogo razloga, i oni su iznenađujuće zanimljivi – od bezbednosti do ljudske psihologije
27.10.2023
MozaikE sad smo I TO REŠILI: Zbog čega se u liftovima NALAZI OGLEDALO?
Ne, nije zbog selfija
05.03.2023
MozaikAla će biti SELFIJA iz akvarijuma: Neke RIBE prepoznaju SVOJ LIK u ogledalu i na fotografijama
Ogledalce, ogledalce, moje... kaži mi na svetu najlepša ribica ko je?
08.02.2023
MozaikIKEA ima VELIKI PROBLEM: Iz prodaje povukli OGLEDALA koja SAMA PADAJU SA ZIDA
Kompanija je najavila povlačenje tih ogledala sa oznakom datuma, zaključno s 2105 (GGNN), zbog rizika od lomljenja fiksatora za zid.
12.01.2023
ČuvarkućaGenijalan TRIK - blistava OGLEDALA uz pomoć NAMIRNICE koju u kući SVAKO IMA
Korisnica Instagrama je podelila idealno rešenje za čista ogledala
11.12.2022
MozaikBAPSKE PRIČE: Ogledalce, ogledalce - zašto te ne treba poklanjati?
Mnogi ljudi izbjegavaju da poklanjaju ogledala zbog starih narodnih verovanja vezanih za ovaj predmet
15.11.2022
MozaikMedved ugledao SEBE U OGLEDALU: Što me ovaj ČUDNO GLEDA, neće jesti MOGA MEDA!
Urnebesni video širi se društvenim mrežama
11.10.2022
(Ne)potrebno znanje