OVAKO IZGLEDA STARIJA ĆERKA ACE LUKASA Radi na televiziji, evo čime se tačno bavi! (FOTO)
Folk zvezda ima dvojicu sinova i dve ćerke.
10.02.2025
BalkanRAZVODI SA NIKAD BOLJIM POSLEDICAMA! Sonja sija u 5. deceniji, a rekli biste da joj je ćerka (26) kao vršnjakinja (FOTO)
Buran ljubavni život definitivno nije uticao na njen fizički izgled!
28.01.2025
BalkanESTRADA UZVRAĆA UDARAC STUDENTIMA Odgovor na spisak "nepodobnih pevača" na fakultetima
Društvenim mrežama prenela se fotografija na kojoj se vidi spisak pevača čija muzika nije poželjna. Stigle su nove reakcije pevača.
23.01.2025
BalkanCELA ESTRADA NA SPISKU NEPODOBNIH Prve reakcije na listu zabranjenih "režimskih" muzičara! (FOTO)
Sve je počelo kada je jedan papir osvanuo na oglasnoj tabli jednog beogradskog fakulteta na kojoj su se našla imena javnih ličnosti
22.01.2025
BalkanLUKAS O KOLEGINICAMA "Brena mi je neprijatelj, sa Cecom se dugo nisam čuo, Jeleni je jezik brži od pameti..."
Lukas ističe da se jedino druži sa Sašom Matićem.
27.12.2024
Balkan"KAD BIH ISPRIČALA SVE, MNOGIMA NE BI BILO DOBRO" Milica Pavlović potkačila Lukasa koji je rekao da je ne poznaje
Pevačica nastavlja prepucavanje sa kolegom.
13.12.2024
Balkan"PRIČA SE DA IMAM RAK" Aca Lukas završio u bolnici, pa otkrio pravio istinu o svom zdravstvenom stanju
Pevač je zbog jednog poteza završio u bolnici.
29.11.2024
BalkanLUKAS OPLEO PO BRENI I CECI: Glume mentora Priji, a izvadile bi joj oči, jer ih je pregazila!
Pevač smatra i da Brena više ne može praviti velike koncerte.
22.11.2024
Balkan"ZABORAVITE SVE ŠTO ZNATE O MENI...": Aca Lukas na premijeri filma "Stravično" koji je nastao po motivima njegovo života
Ekipa Prvog reda bila je na premijeri Lukasovog filma.
20.11.2024
Prvi RedEKIPA K1INFO NA PREMIJERI FILMA "STRAVIČNO"! Lukas otkrio kada će se snimati treći deo (FOTO)
Mnogi srpski glumci su večeras prošetali crvenim tepihom u Sava centru
19.11.2024
CelebritySofija Šašić otkrila da je Lukas uticao na to da se pomiri sa ocem: "Ja sam živela sa njim, on me je vaspitao"
Lukas joj je tokom jednog perioda života bio drugi otac.
18.11.2024
BalkanODNOS ACE LUKASA I SONJE VUKSANOVIĆ I DALJE INTRIGIRA: Ovo je prava istina koju malo ko zna
Na pomen bivše supruge Sonje, Aca uvek ima različite reakcije, s obzirom na to da se i njihov odnos menjao otkako su se rastali.
11.11.2024
BalkanSLAVNI PEVAČ JE BIO UHAPŠEN U AKCIJI SABLJA! Živeo je blizu Šilerove, a ovo su svi detalji o njegovoj vezi sa Zemuncima
"Živeo sam u blizini Šilerove ulice, te su tu bila prepodnevna ili popodnevna druženja uz kafu"
10.11.2024
Balkan