ZBUNILA SE:"Malo ova srpska, malo ova austrijska..": Pokušajte da izračunate koliku penziju ima majka Marije Šerifović!
Nakon 39 godina radnog staža, potpuno zasluženo Verica Šerifović otišla je u penziju i potpuno se povukla iz javnosti.
20.01.2025
BalkanMARIJA ŠERIFOVIĆ U PROBLEMIMA NA JAHORINI Povela Vericu i Maria, ali onda se sve zakomplikovalo
Prvo zimovanje Marijinog sina Maria bilo je na Jahorini, međutim Verica je odlučila da do Sarajeva putuju ni više ni manje nego avionom
11.01.2025
BalkanDODELA NAGRADA "SEMUS"! Verica Šerifović o Mariji i unuku: "Rekla sam joj budi bolja majka od mene" (VIDEO)
Još dosta njenih kolega dobilo je nagradu od "SEMUS-a".
13.12.2024
Prvi RedMARIJA ŠERIFOVIĆ ŽELI DA PRESTANE DA PEVA ZBOG SINA? Poznata pevačica otkrila ono što malo ko zna
Prijateljica Verice Šerifović otkrila kakva je majka Marija Šerifović
10.12.2024
Celebrity"DOBRO SAM PREŽIVELA DAN KADA SI SE RODIO" Verica Šerifović emotivnim rečima se obratila unuku za prvi rođendan (FOTO)
Ponosna baka ne krije koliko je vezana za malog Maria.
02.12.2024
BalkanNE ŽELI DA NJENO DETE ODRASTA NA BALKANU! Marija Šerifović govorila o sistemu vrednosti u Srbiji i sve šokirala izjavom
Smatra da je sistem vrednosti potpuno pogrešan...
09.11.2024
BalkanPENZIJA IZ DVE DRŽAVE, PREKO 39 GODINA RADNOG STAŽA! Otkriveno kolika su mesečna primanja Verice Šerifović!
Verica Šerifović sada živi mirnijim životom u penziji
28.10.2024
BalkanMarija Šerifović dovela majku Vericu DO SUZA: Spremila joj je iznenađenje kakvo nije mogla ni da zamisli (VIDEO)
Reč je o specijalnom koncertu za jednu osobu.
12.09.2024
CelebrityNOVI DETALJI IZ DOMA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Soba za bebu bila spremna pre puta u Ameriku, a evo ko se ODMAH uselio kod nje
Susedi kažu da je teško meriti amplitudu sreće kod Marije i Verice zbog dolaska bebe
01.01.2024
Celebrity