Showbizz > Celebrity

Marija Šerifović dovela majku Vericu DO SUZA: Spremila joj je iznenađenje kakvo nije mogla ni da zamisli (VIDEO)

Reč je o specijalnom koncertu za jednu osobu.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

12/09/2024 > 17:48

podeli vest:

Marija Šerifović dovela majku Vericu DO SUZA: Spremila joj je iznenađenje kakvo nije mogla ni da zamisli (VIDEO)
Foto: promo


Pevačica Marija Šerifović priredila je svojoj mami Verici iznenađenje za njen 61. rođendan.

Marija je priredila privatan koncert na kom je, zajedno sa Veričinim muzičarima, otpevala njene pesme. Tokom celog videa, koji je Marija objavija na svom Jutjub kanalu, može se primetiti da Vericu emocije savladavaju i da nije mogla da zadrži suze.

Foto: promo

 

- Jel’ ti mene hoćeš da ubiješ....Hvala ti ćerko moja. To kako ti pevaš, evo majka ti skida kapu. Kad jednog dana počnem da se gasim, nadam se da ću moći da kažem: 'Vredelo je'. Vredelo je mog truda i svega što sam činila za tebe. Hvala ti za ovo... - rekla je Verica očiju punih suza. 

 

 

- Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače... I zato sam došla na ideju da damo novi život nekim od tvojih najvećih pesmama... - tim rečima Marija je započela „privatan koncert“ kojim je obradovala svoju majku Vericu koja danas puni 61. godinu. U strogoj tajnosti više od šest meseci Marija je sa svojim timom radila na ovom iznenađenju koji je nazvala „Uvek si mi govorila“.

Foto: promo

 

„Nastup“ Marija je započela hitom „Zar je svemu kraj“. Nakon toga otpevala je pesme „Bitku sam izgubila“, „Sa tobom ponovo“, „Ja te ne dam, a ti ideš“ u obnovljenim aranžmanima koje je specijalno za ovu priliku uradio kompozitor Saša Nikolić.

Foto: promo

 

Marija je otpevala pesme „Dođi mi“, „Ne brini za mene“. Nakon što je otpevala pesmu „Uvek si mi govorila“, koju je Šaban Šaulić uradio za Vericu, Marija je prestala da krije koliko joj je ovaj projekat bio emotivan i pevački izazovan za nju.

- Ja sam zaista pevala različite žanrove, ali ovo....uh, nikad ništa teže nisam pevala. Sada mogu u penziju. Ovo su pesme za večnost i hvala svim mojim saradnicima koji su mi pomogli da realizujemo ovaj projekta“ - iskreno je rekla Marija, koja je za kraj otpevala numeru „Slike mog života”.

Foto: promo

 

Na ovom specijalnom rođendanskom iznenađenju bio je i Marijin sin Mario, što je dodatno emotivno ispunilo i obradovalo Vericu Šerifović.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar