"NIKOLIJA MI JE ZAMERILA" Vesna Zmijanac oštro kritikovala duet Relje i Bekvalac, pa stigle reakcije porodice
Pevačica je priznala da joj se ne dopada saradnja zeta i pop zvezde.
30.01.2025
Balkan"NIŠTA MI SE NE DOPADA" Vesna Zmijanac surovo prokomentisala duet svog zeta i Nataše Bekvalac (VIDEO)
Pevačica kaže da je iskrena i u odnosu sa ćerkom Nikolijom.
15.01.2025
BalkanRELJA POPOVIĆ NAJNOVIJOM OBJAVOM RAZGALIO GROBARE Posebna poruka za pristalice crno-belih (FOTO)
Čak i poznate ličnosti u Srbiji su očigledno "očarane" likom popularnog Žoca
29.12.2024
CelebrityNIKAD IZAZOVNIJA, MUŠKARCI OTKINULI: Nataša Bekvalac golišava i u halterima, zagrejala muški rod u decembru (VIDEO)
Pevačica pokazala atribute maksimalno.
06.12.2024
BalkanSTAVILI TAČKU NA PRIČE DA SU U LOŠIM ODNOSIMA! Relja se pojavio na nastupu Vesne Zmijanac i nastao je lom! (FOTO)
U prethodnom periodu često se moglo pročitati kako je uspešan reper u lošim odnosima sa Vesnom Zmijanac, majkom njegove supruge Niikolije.
15.11.2024
BalkanNući okupio POLA ESTRADE na promociji albuma: Moja zamena za bol je ALKOHOL (VIDEO)
Podržali su ga Tea, Edita Aradinović, Vesna Đogani, Nikolija, Relja Popović, Vojaž i mnogi drugi.
25.10.2024
Prvi RedMarija i Relja ODMERILI SNAGE u muzičkoj borbi, a borili se i sa vrućinom: "Samo da niko ne završi U URGENTNOM" (VIDEO)
Pevačica je odnela pobedu.
26.06.2024
CelebrityMarija Šerifović za "Prvi red" o TAJNOM KRŠTENJU sina: Prošlo je tiho i mirno (VIDEO)
Pričala je i o roditeljstvu
23.05.2024
Prvi RedMARIJA ŠERIFOVIĆ I RELJA POPOVIĆ UDRUŽUJU GLASOVE! Za K1 otkrivaju sve o neviđenom muzičkom nadmetanju
Dva proslavljena imena, svako dokazano u svojoj sferi, izvešće svoje najveće hitove, ali i uhvatiti se u koštac sa pesmama protivnika
22.05.2024
CelebrityVesna Zmijanac otvoreno o ćerki i zetu: Relja joj piše pesmu, a Nikolija pozajmljuje stvari (VIDEO)
HIT intervju folk zvezde
15.05.2024
Prvi RedNIKOLIJA okupila poznate na promociji: Edita došla NEOPRANE KOSE, Teya Dora u patikama i farmerkama (VIDEO)
Neki su došli u opuštenom izdanju, a neki su se baš potrudili da svi gledaju u njih
19.03.2024
Prvi RedRelja Popović OPERISAN: Oglasio se iz bolnice SAV U ZAVOJIMA (FOTO)
Imao je važno obaveštenje za pratioce
19.01.2024
Celebrity