POLA ESTRADE KOD MENADŽERA NA SLAVLJU Ceca zagmela u odelu, a jedna stvar košta 10.000 evra (FOTO)
Aco Pejović, Breskvica, Zdravko Čolić samo su neke od zvanica...
31.01.2025
BalkanNIJE MALA RAZLIKA: Evo koliko je Filip stariji od Aleksandra Prijović! Svi su u čudu
Počeli da se zabavljaju kada je ona imala tek 20 godina.
13.01.2025
Balkan"BILO MI JE POTREBNO DA OSNUJEM PORODICU" Dragana Mirković je pre Tonija bila udata za ovog poznatog muškarca
Otkrila je zašto je rešila da se uda za Bijelića.
30.12.2024
BalkanNISAM IMALA 100 EVRA U DŽEPU: Rada Manojlović bila u "kandžama zla", dva meseca ležala u krevetu!
Nije samo manjak novca bio problem već i zdravstveno stanje
05.10.2024
CelebrityBANE OBRADOVIĆ u EMISIJI "URANAK" otkrio gde će BORA ĐORĐEVIĆ BITI SAHRANJEN: "Borio se kao lav!"
Nadali smo se da može da se desi čudo, rekao je Borin menadžer
04.09.2024
SrbijaMenadžer BANE OBRADOVIĆ o prebacivanju tela BORE ČORBE u Srbiju: "Radi se na papirima"
Bora Čorba je umro u bolnici u Ljubljani
04.09.2024
SudbineĐoković emotivnom objavom RASTUŽIO MNOGE: Ono što ste uradili za mene...
Novak je podelio sa svojim fanovima da se oprašta od dvoje ljudi koji su bili uz njega skoro dve decenije
16.11.2023
TenisMANJA GRČIĆ, direktorka TV K1: Najvažnije je ODOLETI SENZACIONALIZMU I BANALIZACIJI stvarnosti
Iskušenja su svakodnevna, naročito ako težiš da budeš bolji čovek, smatra jedna od najuspešnijih domaćih menadžerki
07.10.2023
ČuvarkućaOBJAVLJENA je lista top 10 NAJPLAĆENIJIH POSLOVA u Srbiji: Za neke od njih ne treba FAKULTET, a plata je iz SNOVA
Najzanimljivije su pozicije koje su u deficitu i za koje nije potrebna diploma
21.09.2023
ČuvarkućaPogledajte ĐOKOVIĆA, VATERPOLISTE, trenera Zvezde: GVARDIOLA ishvalio Srbe pred Zvezdu
Video sam šta je Bahar sa Makabijem uradio Mesiju i Mbapeu, impresionirala me ta hrabrost
18.09.2023
FudbalIZNENAĐENJE posle osvajnja US opena: ĐOKOVIĆ ostao bez DVA ČLANA svog tima
Novak je u Njujorku stigao do rekordne 24. grend slem titule
15.09.2023
TenisNovi TROTOAR, IVIČNJACI, PARKING MESTA: Potpuno rekonstruisana PRIZRENSKA ULICA biće puštena u SAOBRAĆAJ 15. oktobra
Urađene su potpuno nove instalacije i telekomunikacione i one koje su vezane za snabdevanje vodom i kanalizacijom
11.09.2023
BeogradColdplay na SUDU: Bivši menadžer POTRAŽUJE 12 miliona dolara NEISPLAĆENE PROVIZIJE za neobjavljene albume
Dejv Holms tvrdi da je ugovor koji pokriva neobjavljeni deseti i jedanaesti album benda važeći i traži odštetu ili "isplatu razumne naknade"
02.09.2023
MuzikaDOBRE VESTI za Beograđane: RADOVI u VIŠNJIČKOJ biće ZAVRŠENI sledećeg petka, a u PRIZRENSKOJ ulici 4. septembra
Grad se širi tako da je potrebno da se proširuju i saobraćajnice, pa će se na tome raditi i sledeće godine
27.08.2023
BeogradPREMINUO jedan od najvažnijih ljudi u KARIJERAMA TIPSAREVIĆA i ĐOKOVIĆA
Dirk je bio prvi važniji menadžer Novaka Đokovića i mnogo mu je pomogao pri prvim koracima u karijeri.
01.08.2023
SudbineČOVEK KOJI JE OTKRIO JOKIĆA: On je prvi i poslednji igrač s kojim sam POTPISAO NA NEVIĐENO
Lično Miško Ražnatović je insistirao na potpisu s debeljuškastim Somborcem, pošto je čitao izveštaje lige mladih kategorija u novinama
14.06.2023
KošarkaGostu naplatili OTVARANJE VINA: Menadžer vinoteke otkriva o ČEMU SE RADI
U pitanju je usluga "corkage fee"
09.03.2023
ČuvarkućaMenadžer MANČESTER JUNAJTEDA otpisao PETORICU: Među njima je i kapiten MEGVAJER
"Đavoli" se nalaze na trećem mestu tabele Premijer lige sa 42 boda, osam manje od Arsenala i tri manje od Mančester sitija
06.02.2023
Fudbal