"RIJALITI PEVALJKA MOŽE SAMO DA DAHĆE" Reper osuo paljbu po Teodori Džehverović, Vojaža optužio za krađu (FOTO)
Vojaž mu nije ostao dužan, pa je usledila javna svađa.
12.02.2025
BalkanVOJAŽ BEZ DLAKE NA JEZIKU O KARLEUŠI Nije štedeo reči, čeka se njen odgovor!
Imali su medijski sukob prošle godine.
05.02.2025
BalkanVOJAŽ SLETEO S PUTA (FOTO)
Reper je prošoa bez posledica, sa osmehom sve pregurao.
29.01.2025
BalkanNE DOLAZE NA NASTUP BEZ 10.000 EVRA: Ovi mladi izvođači koštaju papreno, više nego neke veće zvezde
Indira i Kaja zarađuju manje od njih.
26.01.2025
BalkanPOZNATI REPER O TEŠKIM DANIMA NAKON UBISTVA PREMIJERA ĐINĐIĆA! Njegov otac teško je ranjen, morali su da napuste Srbiju!
Nakon atentata u kom je ranjen reperov otac, cela porodica bila je prinuđena da napusi Srbiju. Svoju sreću, tada su potražili u Francuskoj.
12.11.2024
Balkan"NISAM MOGAO DA OTKAŽEM, kazna bi bila ogromna": Vojaž priznao da je pevao na Dan žalosti, pa svima poručio jedno
Negativni komentari zbog nastupa su ga baš pogodili, kazao je
03.11.2024
CelebrityVojaž o SUKOBU sa Karleušom: "Zamerila mi je što sam uradio pesmu sa Cecom" (VIDEO)
Reper priznao i da li bi snimio duet sa Jelenom.
25.10.2024
BalkanLETE PARE...Ovo je lista muzičkih zvezda koje su NAJVIŠE ZARADILE u 2023! Na vrhu liste Ceca i Matić, JK u MINUSU!
Godina 2023. za većinu estradnih umetnika bila je unosna po zaradi, bar tako kažu podaci iz evidencije Agencije za privredne registre.
21.10.2024
BalkanPRVI SRBIN O KOM PIŠE AMERIČKI BILBORD! Pored muzičkih uspeha, tema je povezanost pevačevog oca sa ubijenim premijerom!
Argentinski ogranak američkog časopisa nazvao je Veruovića jednim od najperspektivnijih figura urbane muzike u istočnoj Evropi
18.10.2024
BalkanVojaž ISHVALIO Karleušu nakon ŽESTOKOG prepucavanja: Ovako je komentarisao njeno izvođenje pesme Runde (VIDEO)
Uporedio obe verzije poslednje pesme Milana Radulovića Laće
29.08.2024
BalkanGudelj PREKINUO KARIJERU, Anastasija i Vojaž ga podržali DIRLJIVIM porukama: "Bog ima VELIKI planove za tebe"
Doneo je tešku odluku nakon zdravstvenih problema
25.07.2024
CelebrityTanja Savić OŠTRO o duetu Cece i Vojaža, podržala Karleušu: Ništa mi se ne sviđa (VIDEO)
"Svašta bih ja tu dodala", bila je iskrena Savićeva.
04.07.2024
CelebrityVOJAŽ otkrio kako je došlo do SARADNJE sa CECOM: "Dosta ljudi se iznenadilo tom idejom, ali..."
Gost u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji bio je mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž
24.06.2024
CelebrityKarleuša BRUTALNO prokomentarisala duet Cece i Vojaža: "To je NEŠTO NAJGORE...." (VIDEO)
Priznala je i da se razvodi od supruga Duška Tošića.
20.06.2024
CelebrityNEOČEKIVAN spoj folk zvezde i repera: DUET Cece i Vojaža ZATALASAO društvene mreže, ovako zvuči MUŠKARČINA (VIDEO)
Ceca izbacila duet na svoj rođendan.
14.06.2024
CelebrityCeca i Vojaž snimili DUET: Otkriveni SVI detalji, evo kada će pesma biti objavljena
Folk zvezda u junu izdaje dva dueta
02.06.2024
CelebrityGeneracija Zed promovisala album prvenac: Vojaž IZOSTAO, evo i zašto (VIDEO)
Nući i Heni iskreno govorili o Vojažu koji nije deo projekta.
01.06.2024
Prvi Red