SARA JO ZAVRŠILA U BOLNICI Pevačica se oglasila, svi se pitaju šta joj se dogodilo (FOTO)
"Polako stižu godine", navela je ona.
21.01.2025
BalkanNAŠA PEVAČICA ŽIVI U HOTELU: Komšije je raskrinkale, evo sa kim je viđaju
Pevačica čeka da se useli u stan.
16.12.2024
Balkan"DA LI SE ZAPITALA GDE SE NALAZI" Milica Dabović opet "nagazila" Saru Jo
Objasnila zašto ju je loše komentarisala.
07.11.2024
BalkanNA POMOLU NOVI RAT! Sara Jo oštro odgovorila Milici Dabović: "Ti si našla za shodno da komentarišeš bilo šta..."(FOTO)
Na dan rođenja pokojnog prijatelja pevačica se oglasila na svojim mrežama i izazvala brojne komentare
06.11.2024
CelebritySara Jo se oprobala kao DI DŽEJ: Otkrila da li će uskoro stati na LUDI KAMEN (VIDEO)
Pevačica zabavljala Beograđane na jednoj zabavi.
04.06.2024
CelebritySara Jo OPERISANA: Objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, pa poručila: Idite na redovne preglede (FOTO)
Nije otkrila kakvoj intervenciji je bila podvgnuta
13.03.2024
CelebrityInternetom kruži HIT snimak: Sara Jo se na dočeku Nove godine PROSULA po bini (VIDEO)
Pala je, a onda je uradila nešto što je sve oduševilo
01.01.2024
CelebrityDOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU NA VODI: Sara Jo pravi VRHUNSKU ŽURKU, a evo ko će joj se PRIDRUŽITI na sceni (FOTO)
Kako je najavljeno, u ponoć posetioce očekuje šestominutni vatromet i laserski spektakl
31.12.2023
BeogradSenzacionalni PLESNI SHOW: Sara Jo BIRA NAJBOLJE IGRAČE regiona, a u tome joj pomaže NJEN MOMAK
Proslavljeni slovenački koreograf i naša pevačica biraće iz novog izazova sa TikToka ko ulazi u takmičenje
24.10.2023
DisplayZAVIRITE IZA KAMERA na snimanju jednog od NAJSKUPLJIH spotova Sare Jo
Naziv albuma "Bez kontrole", dolazi od prvih stihova Sarine već proslavljene pesme "Divlja" koja je obeležila prošlu godinu
02.08.2023
MuzikaSara JO na luksuznoj JAHTI "kida" u KUPAĆEM: Porede je i sa JEDNOM holivudskom zvezdom
Komplimenti na račun njenog izgleda samo pljušte, a fanovi su je "nagradili" sa više od 32.000 lajkova
30.05.2023
CelebrityPrvo veče "Music Awards Ceremony" rezervisano za ZVEZDE na CRVENOM TEPIHU
Među gostima su bili Konstrakta, Sara Jo, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Emina Jahović, Marko Louis, dvojac Buč Kesidi i mnogi drugi
26.01.2023
CelebrityZastrašujuće je to ŠTO SAM TRPELA na prvom Prajdu - Sara Jo o podršci LGBT populaciji
Pamtim ekstremni slučaj čoveka koji me je pratio, on je tačno gledao gde sam i šta radim da bi me negde susreo i nije mi uopše bilo prijatno
18.09.2022
CelebrityDve Eve, a ADAMA NIGDE: Nataša Bekvalac i Sara Jo fotkale se OBNAŽENE da podrže Evroprajd
Pevačice Nataša Bekvalac i Sara Jo podelile su na društvenim mrežama golišave fotografije predstavljene u okviru Prajd nedelje
16.09.2022
CelebrityPočeo Belgrade Music Week na Ušću, za sve koji vole pop, trep, hip-hop i EDM
Pored glavne bine na kojoj posetioce očekuju popularni pop, trep, hip-hop i EDM izvođači, festival nudi i atraktivan propratni program
27.08.2022
MuzikaSara Jo na "paradi ponosa" u Stokholmu pozvala Šveđane na EuroPride u Beogradu
Pevačica Sara Jo nastupila je na Prajdu u Stokholmu i tom prilikom pozvala okupljene da u septembru dođu na EuroPride u Beogradu
10.08.2022
Mozaik