"JA SAM SE USUDILA – A VI?" Anita Mrša o hrabrosti da krene od nule, slika i ostvari svoje snove
Ova dama pravi je dokaz šta znači imati volju jaču od talenta, a hrabrost jaču od samog straha da živite svoj san
09.02.2025
ArtOVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Na dodeli nagrada sve oči bile uprte u Josipu Lisac (FOTO)
Muzička diva prepoznatljiva je po specifičnom stilu, ali ovoga puta se pojavila sa velikom promenom
01.02.2025
MuzikaPOSLE 4 GODINE PROCENE EKSPERTI OBJAVILI: Slika pronađena na garažnoj rasprodaji je delo Van Goga (VIDEO)
Holandski majstor je tokom svog života naslikao oko 900 slika
31.01.2025
ArtOVAKO JE GOVORIO TRAGAČ IZ POTERE "Imam taktiku i ne znam sve!" Srbija u žalosti zbog smrti Milorada Milinkovića
Milinković je preminuo 6. januara u porti crkve u Jabukovcu gde je otišao da sačeka jutarnju liturgiju
08.01.2025
Film/SerijaSEĆATE LI SE MALE VESNE IZ "SREĆNIH LJUDI"? Odavno je niste videli na televizijskim ekranima: Evo kako izgleda (FOTO)
Ona se ne bavi glumom, ali je svakako u svetu umetnosti
02.01.2025
Film/SerijaFILMSKI SPEKTAKL 2024: Ovo su filmske premijere koje su obeležile prethodnu godinu
Lista najvažnijih filmskih premijera koje su obeležile 2024. godinu i oduševile ljubitelje sedme umetnosti
01.01.2025
Film/SerijaNAJBOLJI PRAZNIČNI FILMOVI Ovo je pravi izbor za vas i vašu porodicu za dane odmora!
Donosimo vam listu najboljih božićnih filmova koji će uneti toplinu i radost u vaš dom
30.12.2024
Film/SerijaSERIJA KOJU SRBI OBOŽAVAJU STIŽE TIK PRED PRAZNIKE! Nove epizode “Radio Mileve" oboriće sve sa nogu
Nova sezona serije “Radio Mileva” od 22. decembra svakog dana na RTS - u od 20h
15.12.2024
Film/SerijaMILICA JANEVSKI LAUREAT GODIŠNJE NAGRADE RUŽICA SOKIĆ: "Nadam se i budućim čarobnim ženama" (FOTO)
Pored godišnje nagrade, uručene su i zahvalnice prijateljima fondacije među kojima je i Atelje 212
14.12.2024
Film/SerijaPETAR BENČINA O FILMU "VOLJA SINOVLJEVA" Evo kako je funkcionisala saradnja sa bratom Igorom
Glumac je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji otkrio detalje o filmu koji je osvojio Srbiju
06.12.2024
Film/SerijaANITA MANČIĆ DOBILA NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO!
Anita Mančić dobitnica Dobričinog prstena za 2023.godinu
03.12.2024
PozorišteFESTIVAL RUSKOG FILMA U SRCU BALKANA! Filmovi će biti prikazani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
Tokom Festivala ruskog filma održaće se i peti Rusko-srpski kulturni forum, posvećen 80. godišnjici oslobođenja Beograda od nacista
30.11.2024
Film/SerijaOVAJ ČOVEK JE ISTI ČARLI ČAPLIN! Nova premijera u BDP - u, a glavnu ulogu dobio je ovaj čuveni strani glumac
Ekipa Prvog reda razgovarala je sa Vesnom Čipčić, Stefanom Radonjićem i Minom Nenadovićem
28.11.2024
Pozorište