VUČIĆ U DVODNENOJ POSETI OVOM SRPSKOM GRADU Stiže na veliki praznik, Dodik otkrio detalje!
"Radujemo se da obležavamo sve praznike. Mi to i radimo već dugi niz godina", rekao je Dodik
10.02.2025
PolitikaVUČIĆ SUTRA NASTAVLJA POSETU BANATU Evo gde će sve boraviti - ovo je detaljan plan
Vučić će najpre u naselju Melenci kod Zrenjanina, posetiti porodicu Sljepčević
07.02.2025
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ SA GRAĐANIMA MOLA "Zadovoljan sam što Mađari i Srbi žive u slozi" (VIDEO)
Mnogo meštana Mola je dočekalo predsednika sa nestrpljenjem da mu se lično obrate
07.02.2025
PolitikaVUČIĆ IZNENADIO RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Odlučio sam da posetim prave radnike, ljude koji se bore za sve nas
Predsednik Srbije seo je sa radnicima kako bi porazgovarao sa njima, a doneo im je i hranu i piće kako bi se okrepili
01.02.2025
PolitikaVUČIĆ NA POSEBNOM MESTU ZAVRŠIO POSETU RASINSKOM OKRUGU Ova vinarija je poznata po vrhunskim vinima! (FOTO +VIDEO)
Tu vinariju je 2011. godine osnovao Radovan Đorđević, a kapacitet je od 35 do 40 hiljada litara godišnje
01.02.2025
PolitikaPONOSAN SAM NA DELA KOJA SMO ZAJEDNO OSTVARILI! Vučić i Mali u Beogradu na vodi: Ovo je tek početak! (FOTO)
Predsednik Srbije imao je šaljivu opasku uz fotografiju koju je objavio sa ministrom finansija
30.01.2025
PolitikaĐORĐA MELONI DOLAZI U BEOGRAD: Veoma važna poseta, evo i zbog čega!
Italijanska premijerka imaće veoma važne razgovore u Srbiji
20.01.2025
PolitikaJOŠ JEDNA BOLNICA U SRBIJI UVELA HITNE MERE ZBOG ZARAZE Na ovim odeljenjima ulaz samo sa maskama
Uvedena je zabrana poseta hospitalizovanim pacijentima na svim klinikama Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije
14.01.2025
VestiPONELI SU TEŽAK KRST Premijer Vučević posetio porodicu Firić na Badnji dan (FOTO)
Da im pružimo podršku u ovim teškim danima i da im damo snage da nastave život, napisao je predsednik Vlade na Instagramu
06.01.2025
PolitikaSTRANCI HRLE U SRBIJU Poseta našoj zemlji bolja nego prošle godine, a evo i za koliko
Uspeva privlačenje stranih turista.
30.12.2024
PutovanjaBIL GEJTS TRAŽIO DA POSETI TRAMPA: Novi predsednik SAD otkrio detalje!
Gejts je u prošlosti kritikovao Trampa
27.12.2024
SvetVUČIĆ SUTRA U DVODNEVNOJ POSETI BRISELU! Učestvuje na Samitu lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana
On će se sastati sa Likom Fridenom i Manfredom Veberom
17.12.2024
PolitikaSKUPŠTINA USVOJILA ZAKLJUČKE POVODOM DOLASKA KURTIJA U SARAJEVO: "On je nepoželjna osoba i ovo je neprihvatljivo"
Na predlog predsednika Nenada Stevandića, Narodna skupština je usvojila usaglašene Zaključke povodom nedavne posete Aljbina Кurtija BiH.
11.12.2024
RegionPRVE REČI MILORADA DODIKA POSLE HOSPITALIZACIJE: Evo šta je uradio!
Predsednik Republike Srpske danas će biti operisan nakon što je juče hitno primljen u bolnicu u Beogradu
08.12.2024
PolitikaPREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO DODIKA U BOLNICI: Poželeo mu brz oporavak i dobro zdravlje
Predsednik Srpske sutra će imati operaciju
08.12.2024
PolitikaZBOG VUČIĆA 18 RADNIKA U CIRIHU DOBILO POVIŠICU: Gazda firme spoznao veličinu Srba
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se pre par dana u Cirihu sa privrednicima iz Švajcarske.
06.12.2024
Srbija