"MOLILA SAM BOGA DA OSTANEM ŽIVA SVOM SINU" Goga Sekulić i dalje oseća posledice udesa "Kukala sam od bolova"
Pevačica kaže i da je pod lekovima morala da nastupa da bi zaradila novac.
13.02.2025
BalkanMLADIĆI KOLIMA SLETELI S PUTA U NOVOM SADU Jedan iskočio iz automobila u šiblju (FOTO)
Nezgoda se dogodila na Mišeluku
12.02.2025
HronikaTEŽAK UDES U TUNELU Automobil prevrnut na stranu, drugi ispod njega!
Saobraćaj na deonici Užice - Zlatibor je usporen zbog sudara
10.02.2025
HronikaDUGO NIJE VIĐENA OVAKVA NOĆ U BEOGRADU Evo za koga je intervenisala Hitna pomoć
Noćas u prestonici nije bilo saobraćajnih nezgoda
10.02.2025
HronikaZAPALIO SE AUTOMOBIL NA MAGISTRALNOM PUTU! Među putnicima bilo i dece, a od vozla ništa nije ostalo (FOTO)
Uzrok požara na vozilu za sada nije poznat
09.02.2025
HronikaSAOBRAĆAJKA NA PUTU ŽITIŠTE - TORAK! Automobil udario pešaka i naneo mu teške povrede
On je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Zrenjaninu
09.02.2025
HronikaOVA TRAUMA JE DEFINITIVNO OJAČALA Dea Đurđević se prisetila stravične nezgode: "Mislila sam da ću umreti sama..." (FOTO)
Voditeljka Dea Đurđević je pre šest godina doživela saobraćajnu nezgodu kada ju je audario autobus i kada je umalo izgubila ruku.
08.02.2025
BalkanZAKUCALI SE U AUTOMOBIL MINISTARSTVA Ima povređenih! Dvojica momentalno uhapšena
Tri osobe iz automobila Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prevezene u bolnicu
08.02.2025
HronikaUDES U BEOGRADU Dve osobe povređene
U toku noći, ekipe Hitne pomoći obavile su 97 intervencija
08.02.2025
HronikaTEŽAK UDES NA ALTINI Automobil se prevrnuo i preprečio celu ulicu (VIDEO)
Još uvek nije jasno iz kog razloga je vozač izgubio kontrolu nad vozilom
05.02.2025
HronikaPRVE SLIKE STRAVIČNOG UDESA KOD KOKINOG BRODA Automobili slupani do neprepoznatljivosti, jedan završio na krovu! (FOTO)
Pri punoj brizini automobil novovaroških tablica zakucao se u drugi koji se uključivao na magistralu
05.02.2025
Hronika