KO JE SVE DOBIO NOVAC ZA OBOJENU REVOLUCIJU U SRBIJI Vučić sve obelodanio!
Buni se narod sve više. Otpor raste po Srbiji prema blokaderima i onima koji bi da krše zakon, tvrdi predsednik Republike
09.03.2025
PolitikaŠVAJCARSKA UPUMPALA 2,7 MILIONA FRANAKA ZA PROTESTE U SRBIJI Glavni partner im bio USAID, a sada su razotkriveni!
Švajcarska pod plaštom "razvojne pomoći" agituje u Srbiji i meša se u unutrašnje stvari te zemlje, piše ciriški nedeljnik "Veltvohe".
27.02.2025
PolitikaAFERA MATEI Nafta, obaveštajni agenti i zašto Tramp uništava najveću organizaciju za širenje američkog uticaja u svetu
Da se vratimo na gledanje filmova vikendom, danas imamo italijanski istraživački film iz 1972. o životu i smrti Enrika Mateija.
17.02.2025
KolumnaODBIO SAM DA KONKURIŠEM U USAID Šok izjava Arno Gujona: Nudili su mi veliki novac... (VIDEO)
Moj brat i ja smo i sa 19 godina znali da su sve te subvencije zapravo konopci kojima će oni nas vezati
11.02.2025
Srbija"OZBILJAN KRIMINAL I LOPOVLUK" Dodik osuo paljbu po USAID-u, odlučio da pomogne Trampu!
Dodik je novinarima u Banjaluci rekao da je USAID imao i ulaganja u humanitarne organizacije
10.02.2025
RegionNEKE STVARI SU SADA JASNIJE: CRTA dobila milione od USAID, sada zbog Trampove odluke sve gube!
Da su USAID i NED finansirali nevladine organizacije u Srbiji lako je utvrditi odlaskom na web sajtove mnogih NVO iz naše zemlje
07.02.2025
PolitikaKLUPKO SE ODMOTAVA USAID davao milione medijima, evo ko je sve bio finansiran
Ilon Mask je na mreži "X" tvrdio da je "USAID plaćao medijskim organizacijama da objavljuju svoju propagandu", a oglasio se i Viktor Orban
07.02.2025
SvetKRAJ ZA USAID Vodi ih gomila ludaka, vreme je da se ugase, poručuje predsednik SAD
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je početkom februara da će ukinuti Američku agenciju za međunarodnu razvoj (USAID)
06.02.2025
SvetGASI SE USAID Tramp potvrdio vest i otkrio šta dalje!
Američki presednik Donald Tramp ranije je rekao da USAID vodi "gomila radikalnih ludaka"
04.02.2025
SvetOVO JE POBUNA SPAVAČA U DRŽAVNOM SEKTORU Đukanović do detalja objasnio vezu promena u SAD i protesta u Srbiji (VIDEO)
Srpski političar, advokat i poslanik Srpske napredne stranke, naveo je, da bi ta dešavanja mogla da dovedu do oslobađanja čovečanstva
04.02.2025
Politika