DA LI JE PRINC UNAPRED ZNAO DA ĆE POBEDITI NA PZE? Sve je otkrio za K1, a izgleda da je 2025. njegova godina (VIDEO) Pre oko mesec dana Princ od Vranje je razgovarao sa ekipom "Prvog reda" i ispričao sve o festivalu PZE 01.03.2025 Balkan
KAD ĆE KOJA ZEMLJA NASTUPITI NA EVROVIZIJI? Evo kada ćemo pratiti srpskog predstavnika u Švajcarskoj! Žreb je odredio koje će zemlje nastupati u svakom od dva polufinala. 28.01.2025 Svet
OBJAVLJEN SPISAK PESAMA ZA "DORU": U borbi za predstavnika Hrvatske na Eurosongu i grupa Magazin Ukupno 24 kompozicije takmiče se za odlazak u Bazel. 05.12.2024 Balkan
Ovo je datum koji svi očekuju! PESMA EVROVIZIJE sledeće godine u BAZELU, sada je poznato i kada se održava Nemo je prvi švajcarski pobednik na takmičenju za pesmu Evrovizije od 1988. godine 30.08.2024 Muzika
U Malmeu VEČERAS FINALE: Takmičenje za Pesmu Evrovizije u senci pojačanih mera bezbednosti! Prema kladionicama, najveći favorit je predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" 11.05.2024 Celebrity
Izraelska pevačica NEĆE PRISUSTVOVATI EVROVIZIJI u Malmeu, a SAMO zbog JEDNOG RAZLOGA! Umesto Eurosonga - Golan i izraelska delegacija održati će malu ceremoniju obeležavanja Dana sećanja na holokaust 06.05.2024 Celebrity
Novi ŠOK PREOKRET! TEYA DORA NA KLADIONICAMA u trci ZA POBEDNICU NA EVROVIZIJI, a Hrvati i dalje nam za vratom Otkrivamo ko ima najviše, a ko najmanje šanse za pobedom na Evroviziji 03.05.2024 Celebrity
Teya Dora SKOČILA na kladionicama: Evo na kom je sada mestu srpska predstavnica na Evroviziji (FOTO) Pesmom "Ramonda" predstavlja nas u maju na "Pesmi Evrovizije" 22.03.2024 Celebrity
Bejbi Lazanja je i dalje GLAVNI favorit za pobedu na "Evroviziji": Evo na kojim pozicijama su Srbija i Slovenija (FOTO) Hrvatska za sada ima najviše šansi za pobedu na evropskom muzičkom festivalu 07.03.2024 Celebrity
Deutsche Welle: LUKE BLACK je impresivan, Srbija nastavlja da eksperimentiše i IZNENAĐUJE NA EVROVIZIJI Impresivnim scenskim nastupom, koji se kretao od fantazije do naučne fantastike, kupio je kartu za finale, tvrde mediji 10.05.2023 Display
Skok Luke Blacka na KLADIONICAMA: Na istoj poziciji sa "Letom 3" Naš predstavnik izvodi pesmu "Samo mi se spava" 10.05.2023 Display
Saopštenje Javnog servisa: Prenos "Pesme Evrovizije" samo na RTS 3 Predstavnik Srbije Luke Black svoj nastup posvetiće tragično nastradalima 08.05.2023 Muzika
LOREEN drugi put na EVROVIZIJI: Fanovi poludeli, Twitter "gori" Pevačica je pobedila sa pesmom "Tattoo" i pokušaće po drugi put da osvoji Pesmu Evrovizije 12.03.2023 Muzika
Srpska pesma za EVROVIZIJU: Moderno, FALE samo MUZIKA, PEVANJE, dikcija i koncept Videla sam predstavnika, poželala sam mu sreću i stojim iza toga, rekla je Bojana Stamenov gostujući u emisiji "Ked na jedanaest" 10.03.2023 Celebrity
Stefan SHY, finalista Pesme za Evroviziju: Muzika je UTEHA za sve što mi se DEŠAVA Takmičio sam se jer je to želeo moj pokojni otac, ali ni produkciju nisam hteo da odbijem 07.03.2023 Celebrity
NISAM SLAVIO, radio sam svoj "ENGLESKI POSAO": Pobednik Pesme za Evroviziju otkrio kako je proveo NOĆ POBEDE Pesmu “Samo mi se spava” napisao sam tako što sam hteo da pobegnem od stvarnosti i išao sam u “nestvarnost”, igrajući igrice 06.03.2023 Celebrity
LIČNI STAV “Efekat Konstrakta”, godinu dana kasnije: NULA. Zero. Ništa. IČ. I onda smo, još krmeljivi od sna o Konstrakti (je l' da smo to samo sanjali?) dobili - ovo 06.03.2023 Muzika
Ovo je TEKST pesme "SAMO MI SE SPAVA": Snažne reči i poruka Kako je Luke Black ranije naveo, inspiraciju za pesmu je dobio još u vreme korone 05.03.2023 Muzika
Prošle godine HTEO sam da BATALIM MUZIKU, a sad ću na EUROSONG: Pobednik u neverici Luke Black kaže da je nastup na Pesmi za Evroviziju shvatio kao svoju poslednju priliku 05.03.2023 Muzika
Ko je LUKE BLACK i zašto ranije nisu SVI čuli za njega? Momak iz Čačka je kantautor i prvi solo izvođač sa ekskluzivnim ugovorom za Universal Music Group 05.03.2023 Celebrity
EVO KAKVA TO RETKA METEOROLOŠKA POJAVA STIŽE U SRBIJU Nije sneg, a nije ni grad i neće vam se svideti (FOTO) Vesti
VUČIĆ REKAO ONO ŠTO NIKO NE SME Ovo otkriće o Putinu odjeknulo je svetom, raskrinkani su svetski lideri (VIDEO) Vesti
ŽELJKO RUTOVIĆ BIO U BRAKU SA NAJLEPŠOM ŽENOM SRBIJE Mirjana je 22 godine mlađa, a svi je znamo iz poznatog rijalitija 31.03.2025 Sudbine
DANAS JE 1. APRIL, SVETSKI DAN ŠALE: Nasmejte ukućane do suza, ovo su najbolje "porodične podvale" 01.04.2025 Mozaik
OVO JE PRVA ŽENA ŽELJKA RUTOVIĆA Sada nam je jasno zašto je njihova ćerka Aleksandra Mis Srbije (FOTO) 31.03.2025 Sudbine
EVROLIGA KAZNILA ZVEZDU Ovo je ogroman problem za crveno-bele pred najvažniji meč sezone pre 14 sati Košarka
KO JE BIO ŽELJKO RUTOVIĆ Pucao Peconiju u noge, a ovako je pričao o svojoj kriminalnoj prošlosti (FOTO) 31.03.2025 Sudbine
EVO KAKVA TO RETKA METEOROLOŠKA POJAVA STIŽE U SRBIJU Nije sneg, a nije ni grad i neće vam se svideti (FOTO) pre 19 minuta Srbija
VUČIĆ REKAO ONO ŠTO NIKO NE SME Ovo otkriće o Putinu odjeknulo je svetom, raskrinkani su svetski lideri (VIDEO) pre 22 minuta Politika
EVO KAKVA TO RETKA METEOROLOŠKA POJAVA STIŽE U SRBIJU Nije sneg, a nije ni grad i neće vam se svideti (FOTO) pre 18 minuta video
VUČIĆ REKAO ONO ŠTO NIKO NE SME Ovo otkriće o Putinu odjeknulo je svetom, raskrinkani su svetski lideri (VIDEO) pre 21 minut Politika
DANAS STIŽE PENZIJA Ovi penzioneri prvi dobijaju novac - evo detaljnog kalendara svih isplata (FOTO) pre 41 minut Čuvarkuća
PRETRESAJU SE STANOVI NA 84 ADRESE! U toku je velika akcija policije i tužilaštva "Akciza" pre 58 minuta Hronika
KIŠA NAPRAVILA KOLAPS U BEOGRADU U pojedinim pravcima vozila mile - evo koje saobraćajnice su najkritičnije (FOTO) pre 1 sat Beograd
OVI OBRENOVČANI BORE SE KAO LAVOVI SA BOLEŠČU KOJA IMA 1.000 LICA Sada im je potrebna naša pomoć (FOTO) pre 13 sati Sudbine
NEMA VIŠE TAMARE, MARINE, SVE TE DECE... U Novom Sadu obeležena 13. godišnjica požara u diskoteci "Kontrast" (FOTO) pre 18 sati Sudbine
OVI OBRENOVČANI BORE SE KAO LAVOVI SA BOLEŠČU KOJA IMA 1.000 LICA Sada im je potrebna naša pomoć (FOTO) pre 13 sati foto
UHAPŠENI ŠVEĐANI NA SRPSKOJ GRANICI! Policija im pronašla velike količine narkotika (FOTO) 31.03.2025 Hronika
NAROD USTAJE PROTIV ILONA MASKA Šokantno - demonstranati u gradovima širom sveta! Upoređuju ga i sa Hitlerom (FOTO) 30.03.2025 Svet
VELIKA KOLIČINA PADAVINA ALARMIRALA SLUŽBE U KLADOVU Reka oštetila pristupni put (FOTO) 29.03.2025 Srbija
DOBRO POGLEDAJTE LICA, DA LI IH PREPOZNAJETE? Policija ih traži! Ovo su nasilnici iz Novog Sada (FOTO) 29.03.2025 Hronika
BROJ ŽRTAVA U RAZORNIM ZEMLJOTRESIMA POPEO SE NA 23! U Mjanmaru povređeno 300 osoba (FOTO/VIDEO) 28.03.2025 Svet
VODOSTAJ REKA U PORASTU - VATROGASAC APELUJE NA GRAĐANE: "Ne čekajte poslednje trenutke" (FOTO/VIDEO) 28.03.2025 Srbija
PREDSEDNIK SA DVOJE NAJVAŽNIJIH LIDERA EU: U Briselu počela radna večera Vučića sa Koštom i Fon der Lajen (VIDEO/FOTO) 25.03.2025 Politika
SPEKTAKL U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA! Japan obeležio početak cvetanja japanske trešnje, sakure (FOTO) 24.03.2025 Svet
MLADA ČAČANKA ZASENILA PARIZ! Srpkinja imala jako zapaženu reviju na prestižnoj Nedelji mode (FOTO) 22.03.2025 Lepota/Moda
VEČERAS NA NEBU "VENERIN POLJUBAC"! Ne propustite retki nebeski spektakl kad planeta prolazi između Zemlje i Sunca(FOTO) 22.03.2025 Tehnologija
TUŽNA SLIKA: SVEĆE, CVEĆE I IGRAČKE! Novosađani odali poštu preminulom Vukašinu Crnčeviću (FOTO+VIDEO) 21.03.2025 Sudbine
POSLE VIŠEMESEČNOG RADA POLICIJE "PALA" ČETIRI KRIMINALCA! Krijumčarili amfetaminsko ulje u Srbiji (FOTO) 21.03.2025 Hronika
FLEKE KRVI NA SVAKOM SPRATU... Pogledajte zgradu u kojoj je sin ubio roditelje! Komšije ne mogu da dođu sebi (FOTO) 18.03.2025 Hronika
U OVOM DELU MORAČE NAJČEŠĆE SE PRONALAZE TELA! Šesti dan potrage za Ivanom u njenim sinom, ronioci na terenu (FOTO) 17.03.2025 Region
ŠTA JE KETO DIJETA I ZAŠTO JE SVI HVALE Sve što treba da znate o popularnom načinu ishrane pre 22 sata Vesti
KADA VAM GLAVA “PUCA” Kafa sa ovim dodatkom može da ublaži bol i popravi raspoloženje 01.04.2025 Vesti
USIJALI SE TELEFONI HITNE POMOĆI U OVOM SRPSKOM GRADU! Za samo 24 sata primljeno više od 200 poziva 31.03.2025 Vesti