MA KO DA GLEDA FUDBAL PORED NJE? Voditeljka imala problem sa grudima - posle toga niko nije gledao utakmicu (VIDEO)
Može se reći da je voditeljka postala glavna tema na društvenim mrežama, zahvaljujući svojoj zavodljivoj odevnoj kombinaciji
12.02.2025
Time OutLEA KIŠ DOŽIVELA TRAUMU U ŽIVOM PROGRAMU: "Prati me cela bivša Jugoslavija, a ja sam nemoćna..."
Godinama je gledamo na televizijskim ekranima, ali ni njena karijera nije bila sjajna...
08.02.2025
BalkanBLAM UŽIVO Tokom "Dnevnika" iza voditeljke se pojavio detalj koji komentariše cela Srbija (FOTO)
"Mora da je obarao rekord", jedan je od komentara gledalaca koje je oduševio ovaj gaf Javnog servisa
30.01.2025
BalkanBIVŠA SNAJKA DULETA SAVIĆA JE POZNATA VODITELJKA Ona se nije odrekla prezimena, a ovako je bivši fudbaler govorio o njoj
Dvanaest godina je sin legendarnog fudbalera bio u braku
22.01.2025
Balkan"ONA JE LUDA ŽENA" Miša Grof se oglasio nakon što je Nikolinu tužila Vidojeva ćerka iz prvog braka
Otac voditeljkinog pokojnog muža komentarisao tužbu.
17.01.2025
BalkanOVAJ FRAJER JE SIN ZORICE BRUNCLIK: Razveo se od poznate voditeljke, a ovako izgledaju pevačicine ćerke (FOTO)
Sa drugim mužem nije u dobrim odnosima.
15.01.2025
BalkanMITO I KORUPCIJA U ODNOSU RAZVEDENIH VODITELJA "Mislim da je Žika Jakšić opasniji od mene..."
Evo kakav je odnos između Dajane Paunović i Žike Jakšića nakon razvoda!
21.12.2024
Balkan