Dino Prižmić: Uživao sam u meču protiv NAJBOLJEG IKADA
Dino Prižmić izjavio je danas u Melburnu da je uživao u igri protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena prenose hrvatski mediji.
14.01.2024
TenisSabalenka DOMINANTNOM pobedom počela ODBRANU TITULE u Melburnu!
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas pobedila Nemicu Elu Zajdl 6:0, 6:1.
14.01.2024
TenisNOVAK ZABRINUO SVE NAVIJAČE! Slomljen posle VELIKE BORE poručio: Malo sam PAO poslednjih dana, možda PRESKOČIM TRENING
Najbolji teniser sveta imao je iznenađujuće težak meč u provm kolu prvog Gren slema u sezoni, Australijen opena
14.01.2024
TenisKRALJ SE VRATIO! Zavirite na PRVI TRENING Novaka Đokovića u Melburnu (FOTO/VIDEO)
Srpski teniser brani titulu u Melburnu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Cicipasa
09.01.2024
TenisNADAL neće igrati na AUSTRALIJAN OPENU! Španski teniser detaljno OBRAZLOŽIO šta je RAZLOG
Španac je izrazio žaljenje što neće igrati u Melburnu i zahvalio se svima na ogromnoj podršci
07.01.2024
TenisNova 2024. godina već stigla u Južnu Koreju, Severnu Koreju i Japan
Nova godina je prethodno stigla u istočne delove Australije, uključujući njene najveće gradove Sidnej, Kanberu i Melburn
31.12.2023
SvetPromena na AUSTRALIJAN OPENU koja će mnoge obradovati
Australijan open će naredne godine početi u nedelju, 14. januara i trajaće do nedelje, 29. januara
03.10.2023
TenisDirektora AUSTRALIJAN OPENA pitali da li će se STADION u Melburnu zvati "NOVAK ĐOKOVIĆ": Njegov odgovor OBEĆAVA
Novak je uspeo čak 10 puta da trijumfuje na tom Grend slemu, što ga zasigurno čini jednom od najvećih legendi tog turnira
28.09.2023
TenisKOMETA projurila iznad Melburna? BLJESAK i ZEMLJOTRES u isto vreme, meštani nisu znali ŠTA IH JE SNAŠLO
Ljudi širom Melburna tvrde da su u nedelju osetili kako se tlo trese, nekoliko trenutaka nakon što su primetili misteriju na nebu
11.08.2023
MisterijeNIJE MOGAO da ga registruje: Australijanac PARKIRAO TRKAČKI BOLID vredan 3 miliona dolara na 57. SPRATU
McLaren je proizveo samo 75 primeraka ovog automobila namenjenog vožnji isključivo na trkačkim stazama
16.05.2023
(Ne)potrebno znanjeMAKS FERSTAPEN izjavio da se još NIJE OPORAVIO, ali da ekipa ima VELIKE ŠANSE u Melburnu
On je startujući sa 15. pozicije osvojio drugo mesto na VN Saudijske Arabije, iako je na trku došao nedovoljno oporavljen
31.03.2023
Ostali sportoviAmerikanka IZVELE TELE na Crveni trg u MOSKVI, ali je PROŠLA BOLJE od Đokovića u Melburnu
Ališa Dej je bila kažnjena sa 285 dolara i osuđena na 13 dana pritvora
14.02.2023
SvetNOVAKOV lik sijao sa Kule Beograd: SVETLOSNI spektakl za osvajača Melburna
Naredna prilika da Đoković "osvane" na novom simbolu srpske prestonice dolazi na Rolan Garosu
29.01.2023
TenisOVACIJE za Đokovića i PROVOKACIJE pojedinaca: Sve je to Melburn...
Svaki mogući poen. Deset puta već do sada - bila je ljutita poruka Novaka nakon dobacivanja s tribina
25.01.2023
TenisNovak posle TRIJUMFA hvalio Dimitrova i publiku, NI REČ O POVREDI
Srećan sam to sam i dalje na turniru, ne znam koliko vas će biti na mojoj strani protiv De Minora, poručio publici Đoković
21.01.2023
TenisOdluka u POSLEDNJEM MOMENTU; Đoković PROMENIO PLAN pred sam meč s Dimitrovim
Novak želi da proba neke stvari pred sam susret, ali i da se skloni od ogromnog broja navijača
21.01.2023
TenisRAFAEL NADAL ispao sa Australijan opena, Španac U SUZAMA napustio teren
Iako je Mekdonald igrao tenis karijere prva dva seta, činjenica je da je povreda uticala na Nadalov poraz
18.01.2023
TenisNovak stigao u Melburn, u najsvetliji i najtamniji grad GOAT karijere
Đoković će 13. januara odigrati egzibicioni meč sa Nikom Kirjosom na Rod Lejver areni
09.01.2023
TenisĐOKOVIĆ sa decom VEŽBA za Melburn: Partija FUDBALA na pesku oduševila MALIŠANE
Najblji srpski teniser u Dubaiju je učestvovao na egzibicionom turniru
26.12.2022
Tenis