Vesti > Beograd

Ako vam treba LIČNA i PASOŠ, ovo MORATE da znate: MUP u Ljermontovljevoj PREMEŠTA se u SIV

Građani će u SIV 3 moći da izvrše poslove isključivo iz nadležnosti Uprave za upravne poslove, a redovne zahteve u bilo kojoj PS

Izvor: K1info

09/03/2023 > 16:31

podeli vest:

Ako vam treba LIČNA i PASOŠ, ovo MORATE da znate: MUP u Ljermontovljevoj PREMEŠTA se u SIV
Foto: MUP RS


Zbog renoviranja objekta u Ljermontovljevoj ulici iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštili su da će od 13. marta Uprava za pravne poslove iz te zgrade biti privremeno premeštena u zgradu SIV 3, u Ulici omladinskih brigada 1. 

Kako navode, građani će u SIV 3 moći da izvrše poslove isključivo iz nadležnosti Uprave za upravne poslove, kao što su izdavanje uverenja o kretanju prebivališta i boravišta građana, izdavanje probnih vozačkih dozvola, zamena i duplikat probne vozačke dozvole, prva registracija priključnih vozila, motocikala, teških tricikala i vozila van gabarita, registracija vozila diplomatsko-konzularnih predstavništava, izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila – proba i slično. 

Redovne zahteve za prijavu prebivališta, izdavanje ličnih dokumenata, registraciju motornih vozila, kao i zamenu izdatih vozačkih dozvola, građani mogu da podnesu u bilo kojoj policijskoj stanici na teritoriji Beograda, bez obzira na kojoj su opštini prijavljeni.

 


 

 

Ostavite komentar