Vesti > Beograd

MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA u Beogradu zbog 4 manifestacije: Evo koje ulice će BITI ZATVORENE DANAS I ZA VIKEND

Doći će i do izmena u režimu saobraćaja zbog zatvaranja mnogih ulica pa će vozila GSP- a saobraćati izmenjenom trasom

Izvor: K1info

08/09/2023 > 07:35

podeli vest:

MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA u Beogradu zbog 4 manifestacije: Evo koje ulice će BITI ZATVORENE DANAS I ZA VIKEND
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Kako se u danima pred nama u Beogradu održavaju četiri manifestacije doći će do izmena u režimu saobraćaja zbog zatvaranja mnogih ulica pa će vozila GSP- a saobraćati izmenjenom trasom.

U petak i subotu doći će do izmena u režimu saobraćaja zbog zatvaranja pojedinih ulica povodom svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, koja će se održati u subotu 9. septembra od 11 časova, ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

U petak 8. septembra od 16.00 do 20.00 časova i na dan svečanosti 9. septembra, od 08.00 do 14.30 neke od ulica biće zatvorene.

Za saobraćaj će biti zatvoren Trg Nikole Pašića, Ulica Dragoslava Jovanovića, Takovska ulica (od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra), Bulevar kralja Aleksandra (od Beogradske do Kneza Miloša), Dečanska ulica (od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića), Ulica Kneza Miloša (od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra), Resavska ulica(od Krunske do Bulevara Kralja Aleksandra) i Vlajkovićeva (od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime).

Generalna proba svečanosti održaće se u petak 8. septembra od 18.00 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 
Od petka do nedelje biće zatvoreno više ulica zbog Filharmonije na otvorenom

Iz Sekreterijata za saobraćaj su najavili da će više ulica biti zatvoreno tokom organizacije "Filharmonije na otvorenom". U petak će od 13.00 časova do subote do 01.00 sat biti zatvorena Hercegovačka ulica od Karađorđeve do Železničke. Ista ulica će biti zatvorena i od subote u 13.00 časova do nedelje u 01.00 sat posle ponoći. U petak i subotu će od 19.00 do 23.00 časa biti zatvorena Ulica Zemunski put od Sajmišta do Bulevara Vudroa Vilsona.

U subotu trka 10k Belgrade

U subotu se održava i trka 10k Belgrade, koja počinje u 18.00 časova. Kako piše na njihovom sajtu, traje od 15.00 do 21.00 čas. Oni su takođe naveli i kojim ulicama će se trka održati, ali zvanično obaveštenje o zatvaranju ulica još uvek nije stiglo.

Ruta je sledeća:

Bulevar Nikole Tesle – Karađorđeva (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Trešnjinog cveta (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Ušće – Logor Sajmište – Ušće – Bulevar Nikole Tesle.

Istog dana Prajd šetnja 

Ovogodišnja Prajd šetnja najavljena je za subotu 9. septembar u 17.00 časova. Okupljanje je planirano za 16.00 časova u parku Manjež. Kako su naveli na svom sajtu, ruta je planirana na sledeći način:

Nemanjina (ulaz u Park Manjež kod raskrsnice Nemanjine i Resavske) – Kneza Miloša – Kralja Milana – Trg Nikole Pašića – Narodna skupština – Kneza Miloša – Nemanjina – Park Manjež.

Ostavite komentar