Vesti > Beograd

PLIVALI U HLADNOJ VODI da bi se SPASLI! Dvoje ZAVRŠILO U URGENTNOM, oglasila se Hitna pomoć o evakuaciji sa splava

Evakuisano više od 30 maloletnih, alkoholisanih osoba po koje su došli roditelji, a 10 alkoholisanih je zbrinuto na odeljenju toksikologije

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Katarina Milanović

24/12/2023 > 09:05

podeli vest:

PLIVALI U HLADNOJ VODI da bi se SPASLI! Dvoje ZAVRŠILO U URGENTNOM, oglasila se Hitna pomoć o evakuaciji sa splava
Foto: TANJUG/ IVA JOVANČIĆ/ bs


Na Savi kod Beogradskog sajma pola sata posle ponoći počeo je da tone splava Kartel, na kome je bilo mnogo maloletnika, a evakuisano je više od 30 mladih i nema ozbiljnije povređenih.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, na splavu je bio veliki broja uglavnom mladih ljudi i maloletnika u alkoholisanom stanju, koji su i skakanjem u vodu pokušavali da se evakuišu do Savskog keja.

Prema rečima dežurnog lekara, sve je počelo dojavom o tuči na splavu i na licu mesta su bili pripadnici žandarmerije, rečne policije i vatrogasno-spalilačke ekipe, koje su intervenisale i izvlačile iz Save one koji su skočili u reku i pokušavali da doplivaju do obale.

Prema rečima dežurnog lekara, do 02.00 časa mladić i devojka starosti 17 godina su prevezeni u Urgentni centar, sa splava je evakuisano više od 30 maloletnih, alkoholisanih osoba po koje su došli roditelji, a 10 alkoholisanih je zbrinuto na odeljenju toksikologije VMA.

Ostavite komentar