Vesti > Beograd

"POKUŠAJ UBISTVA" u zgradi u BEOGRADU! Razotkrivena filmska misterija koja je digla INTERNET na noge (FOTO)

Ko je "ubica" koji hara jednom beogradskom zgradom zanimalo je korisnike mreža ovog vikenda

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

06/10/2024 > 11:11

podeli vest:

"POKUŠAJ UBISTVA" u zgradi u BEOGRADU! Razotkrivena filmska misterija koja je digla INTERNET na noge (FOTO)
Foto: Pexels.com


Tokom vikenda društvene mreže su se usijale od komentara na natpis u jednoj zgradi u Beogradu. Poput kriminalističkih filmova, mnogi su kovali zavere o kulminaciji slučaja "dvostrukog pokušaja ubistva u zgradi" u prestonici.

Naime, na ulaznim vratima jedne zgrade u Beogradu osvanula je zastrašujuća poruka. Reči koje potpisuje upravnik zgrade nikoga nisu ostavile ravnodušnim, pa čak ni veliki broj korisnika mreže X.

- Hitno! Sastanak stanara u 19h. Pokušaj ubistva u zgradi, drugi put u poslednjih 15 dana. Upravnik - ovo je poruka koja je okačena na vratima.

S obzirom na to da korisnicima mreža malo treba da sve preokrenu u "misterioznu šalu", tako je i ova poruka postala viralna za kratko vreme. Korisnici su "pokušaj ubistva" komentarisali poput epizoda o Herkulu Poarou ili kao popularnu seriju "Only Murders in the Building".  

Epilog drame je ono čemu su težili, pa je sve zanimalo ko je "beogradski ubica". Nakon što je stigao pravi ogovor, iako veoma iznenađujuć, nije bio toliko intrigantan poput same poruke.

Foto: printskrin/x

 

- Neko je ostavljao vrata od lifta (koja se inače ne otvaraju ako nije stigao na sprat) polu otvorena i tako izbagovao lift. Dakle, neko je potencijalno mogao da otvori vrata i propadne. Upravnik malo dramatizovao situaciju da bi ljudi uopste došli na sastanak - napisala je jedna korisnica. 

Slučaj o "pokušaju ubistva", posle saznanja da je drama izbila zbog lifta, opisana je kao – kulminacija koja je ravna nuli.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar