Vesti > Beograd

Stanari zgrade na Zvezdari OČAJNI zbog KOMŠINICE koja se ŠETA GOLA! "Stan je DEPONIJA FEKALIJA"

Stanari zgrade na Zvezdari u velikom problemu zbog komšinice i ne znaju kako tome da stanu tome na put

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Simona Stanković

20/10/2024 > 11:30

podeli vest:

Stanari zgrade na Zvezdari OČAJNI zbog KOMŠINICE koja se ŠETA GOLA! "Stan je DEPONIJA FEKALIJA"
Foto: Instagram Printscreen


Na Zvezdari u Beogradu, stanari jedne stambene zgrade suočavaju se sa nesvakidašnjim problemom zbog kog proživljavaju svakodnevni horor zbog jedne, kako kažu psihički nestabilne komšinice.

Kako je na svom TikTok profilu "basic_but_glam", objasnila jedna od stanara u samoj zgradi, radi se navodno o starijoj ženi sa psihičkim problemima zbog koje iz dana u dan situacija postaje sve gora - do te mere da su hodnici i lift postali mesta nehigijene i nesnosnog smrada.

- Ja se stvarno izvinjavam, ali ja moram ovo ovde da snimim, jer mi zaista ne znamo više šta da radimo. Naime, u zgradi imamo nenormalan problem, nenormalan zaista. Živimo na Zvezdari, u zgradi gde živi starija žena koja je psihički bolesnik. Ta žena nema vodu i nema struju u stanu. Njen stan je jedna deponija izmeta i fekalija. I smrad u našoj zgradi je nepodnošljiv. Zaista je nepodnošljiv smrad. Ona maltretira ostale stanare. Lupa noću u cevi, konstantno se dere, kuca na vrata drugima, da izvinete sedi gola ispred zgrade. Vrši nužde po hodnicima. I u liftu - istakla je na mrežama. 

"U hodniku nam kreće nagon za povraćanjem"

Foto: Youtube PrintScreen/Gradske info

 

"U hodniku nam kreće nagon za povraćanjem"

U zgradi ima mnogo male dece i svi smo mi izloženi jednoj nenormalnoj situaciji gde nemamo pomoć ni od predsednice stanara koja je isto tako jedna babetina koju ništa ne zanima, koja živi malo u Americi i malo ovde, koja nam ne odgovara na pozive i na poruke i jednostavno ženu ne zanima. Mi ćemo nju smeniti, to je okej, ali konkretan problem nam se ne rešava. Policija je dolazila mnogo puta, komunalna, ne znam, patrole, Hitna pomoć je dolazila, vodili su je i ovo traje već predugo - rekla je ona pa dodala:

Foto: Freepik.com

 

- Ja sam ovde samo godinu dana, ostali stanari imaju problem i mnogo pre toga. Znači, žao mi je što moram ovako to da kažem, ali jednostavno mi ne znamo više što da radimo jer se ovo ne rešava. Niko nije došao konkretno da odvede tu ženu u neku ustanovu. Nama je prvo zaista nje žao jer je ona sama, nema nikoga, ali isto tako nam je žao i nas i naše dece koja su izložena hororu svaki dan u ovoj zgradi. Zamislite vi kada izađete iz stana i hoćete da odete do lifta, vi morate da otrčite do lifta, pozovete ga, vratite se u vaš stan jer ne možete da izdržite smrad jer vam kreće nagon za povraćanjem. Tako da se ja nadam da će ovaj video da dođe do bilo koga ko može na neki način da nam pomogne. Zato što je ovo zaista jedna horor priča i katastrofalni uslovi za život. I eto mi jednostavno više ne znamo šta da radimo i ko može da nam pomogne - očajno je ispričala Hristina Ribić. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar