Vesti > Društvo

Biković odgovorio ĆUTI: Moja puna podrška za vašu BORBU S FIKTIVNIM LIKOVIMA

Aleksandar Jovanović pozvao je danas glumca da dođe u mesto Gornje Nedeljice i tamo podrži meštane da ostanu na svojoj zemlji

Izvor: K1info/Tanjug

28/03/2023 > 14:50

podeli vest:

Biković odgovorio ĆUTI: Moja puna podrška za vašu BORBU S FIKTIVNIM LIKOVIMA
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg


Ako treba da biram između zarade i čistog vazduha, svakako ću izabrati čist vazduh, ali niko ne može da se raspravlja sa fiktivnim junacima u nekoj TV seriji jer je reč o fiktivnoj priči, rekao je danas glumac Miloš Biković u Beogradskom dramskom pozorištu, odgovarajući na optužbe dela javnosti da serija "Južni vetar" navodno ismeva napore ekoloških aktivista u Gornjim Nedeljicama.

Epizoda serije "Južni vetar" u kojoj se navodno aludira na iskopavanje litijuma u Gornjim Nedeljicama bila je povod da narodni poslanik i direktor Aleksandar Jovanović Ćuta predsednik pokreta "Ekološki ustanak" poseti konferenciju za medije povodom premijere predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Deo ekipe predstave "Laž" je i glumac Miloš Biković koji igra jednu od glavnih uloga u seriji "Južni vetar - Na Granici" čiji je i producent.

Čuveni glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin deo su ekipe serije, a upravo scena u kojoj se oni pojavljuju izazvala je reakciju dela javnosti.

Njih dvojica glume Amerikance koji donose novac, navodno ljudima iz "stranke zelenih" u Gornje Nedeljice, ne bi li im oni objasnili kako da "motivišu" ljude da izađu na ulice i tako im pomognu da spreče neki posao.

Aleksandar Jovanović pozvao je danas glumca Miloša Bikovića da dođe u mesto Gornje Nedeljice i tamo podrži meštane da ostanu na svojoj zemlji.

Biković je istakao da bi prvi morao da se naljuti na fiktivne junake u seriji "Južni vetar" jer je predstavljen kao kriminalac u seriji "Južni vetar".

- Glavni junak serije "Južni vetar" je Maraš, slično kao Miloš. Igram ga ja. Morate da shvatite da nije ideja da se raspravljate sa fiktivnim likovima - rekao je Biković.

On je dodao da se na društvenim mrežama digla sasvim neopravdana, površna i zlonamerna diskusija.

- Jako mi je žao što neki ljudi navodno podižu svest, a ni sami je nemaju - poručuje Biković.

Foto: Tanjug/ Rade Prelić

 

Naš poznati glumac je ranije odgovorio na društvenim mrežama Ivani Parlić, poslanici Narosne stranke koja je pozvala producente i glumce serije "Južni vetar" da se "izvine narodu Srbije"

- U seriji sam prilazan kao kriminalac. Producenti bi morali da se izvine meni. Glavni lik izgleda kao ja i zove se Maraš...Miloš, Maraš, kapirate...Namerno mi ovo rade.. Moja puna podrška za vašu borbu sa fiktivnim likovima - bio je sarkastičan Biković.

 

 

 

Ostavite komentar