Vesti > Društvo

VALJEVO tuguje: Dan žalosti zbog POGIBIJE dve mlade devojke kod Brankovine, gradonačelnik izrazio saučešće

Dve devojke J.S. (24) i K.P. (23) iz Valjeva poginule su u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Brankovini

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/09/2024 > 11:29

podeli vest:

VALJEVO tuguje: Dan žalosti zbog POGIBIJE dve mlade devojke kod Brankovine, gradonačelnik izrazio saučešće
Foto: Shutterstock


Grad Valjevo je u ponedeljak, 30. septembar proglasio Danom žalosti povodom tragične smrt dve sugrađanke u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju kod Brankovine. 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković u ime grada Valjeva i u svoje ime, porodicama poginulih izražava saučešće. 

Dan žalosti u sportskim halama, na stadionima i igralištima obeležava se spuštanjem na pola jarbola ili na pola koplja zastave Republike Srbije, zastave grada Valjeva. Sportske manifestacije počinju minutom ćutanja.

 

Za vreme dana žalosti zabranjeno je emitovanje zabavne i narodne muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mestima.

Svi lokalni mediji dužni su da emituju Odluku o proglašenju dana žalosti i da u vreme trajanja dana žalosti usklade programsku šemu i emituju prikladne emisije.

Podsećamo, dve devojke J.S. (24) i K.P. (23) iz Valjeva poginule su u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Brankovini.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 4.05 u mestu Blizonje kada je automobil marke "audi A4" u kom je bilo pet osoba, sleteo sa puta u betonski kanal. U ovoj nezgodi teško su povređeni vozač i još dvoje putnika.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar