Vesti > Hronika

BAKA PRASE DUŽAN nemačkoj firmi više od 25.000 evra, a NA SUDU SE NE POJAVLJUJE

Zakonski zastupnik firme "Baka prase d.o.o." nema prebivalište u Srbiji, a jutjuber se ne pojavljuje pred sudom

Autor: K1info

05/08/2022 > 15:34

podeli vest:

BAKA PRASE DUŽAN nemačkoj firmi više od 25.000 evra, a NA SUDU SE NE POJAVLJUJE
Foto: Youtube PrintScreen


Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, duguje više od 25.000 evra koje treba da plati na ime naknade štete jednoj nemačkoj kompaniji.

Zbog tog duga protiv preduzeća "Baka prase d.o.o" i vlasnika firme Bogdana Ilića podneta je tužba Privrednom sudu u Beogradu. 

Tužila ga je jedna nemačka firma koja je u postupku protiv preduzeća "Baka prase d.o.o." angažovala advokata sa ovih prostora, saznaje K1info. 

Budući da na adresi na kojoj je registrovano preduzeće jutjubera Ilića, niko nije pronađen, a zakonski zastupnik te firme R. Varga nema prebivalište niti boravište u Srbiji Privredni sud u Beogradu je doneo rešenje i imenovao jednog advokata za privremenog zastupnika firme "Baka prase d.o.o".

Taj privremeni zastupnik (koji ima ista ovlašćenja kao zakonski zastupnik) učestvovaće u parnici pred sudom u ime firme poznatog jutjubera sve dok se Bogdan Ilić ili njegov punomoćnik ne pojave pred nadležnim organima u postupku.

Foto: Instagram/bakaprase

 

Kontroverzni jutjuber duguje prema toj tužbi, u koju je K1info imao uvid, više od 25.000 evra, plus pripadajuće zatezne kamate.

Sudeći po informacijama do kojih smo došli, Ilić se ne pojavljuje na sudu povodom pomenutog duga i tužbe. 

Privredni sud u Beogradu krajem jula ove godine doneo je rešenje o imenovanju privremenog zastupnika preduzeća "Baka prase d.o.o." kako bi postupak mogao da se odvija bez zastoja.. 

 

Ostavite komentar