Vesti > Hronika

OVO SU MUŽ I ŽENA koji su BACALI BOMBE u Beogradu: Policija sa oklopom UPALA U KUĆU, pa UHAPSILA bombaše (VIDEO)

Dva puta su bacili eksplozivnu napravu u dvorište jedne porodične kuće

Izvor: K1info/Tanjug

17/11/2023 > 12:05

podeli vest:

OVO SU MUŽ I ŽENA koji su BACALI BOMBE u Beogradu: Policija sa oklopom UPALA U KUĆU, pa UHAPSILA bombaše (VIDEO)
Foto: Tanjug printscreen


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom u Ljigu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. K. (57) i njegovu suprugu V. T. R. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Oni se sumnjiče da su 7. novembra ove godine, u Beogradu, bacili eksplozivnu napravu u dvorište porodične kuće jednog muškarca, koja se nije aktivirala, a sutradan su, kako se sumnja, ponovo bacili ručnu bombu i tom prilikom je pričinjena manja materijalna šteta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Foto: Facebook printscreen

 

Osumnjičeni supružnici su 15. novembra, kako se sumnja, bacili ručnu bombu na porodičnu kuću sestre tog muškarca, koja nije eksplodirala, nakon čega su brzom i efikasnom akcijom policije uhapšeni. D. K. i V. T. R. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

 

 

Ostavite komentar